• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

17:55

 VOLI TRAMPA KAO BOGA! Šef Bele kuće ima posebno mesto u U SRCU INDIJSKOG FARMERA!

Zanimljivosti

VOLI TRAMPA KAO BOGA! Šef Bele kuće ima posebno mesto u U SRCU INDIJSKOG FARMERA!

Podeli vest

Indijac Busa Krišna (31) napravio je u kući oltar sa slikom američkog predsednika. Tu mu se svakodnevno moli i prinosi mu darove, kao i svim hinduističkim božanstvima

Indijac Busa Krišna (31) voli američkog predsednika Donalda Trampa kao Boga. On fotografiju šefa Bele kuće nosi svuda sa sobom, a u kući mu je napravio oltar, gde mu se svakodnevno moli i prinosi mu darove.

Šalje ljubav

Farmer iz udaljenog sela Kone u južnoj indijskoj državi Telangana kaže da se moli Trampu bar tri puta dnevno, kao i svim hinduističkim bogovima.
- Prinosim mu cveće, kurkumu, razne minerale i izgovaram molitvu. Trampova fotografija ima posebno mesto u mojoj sobi za molitve - priča Krišna.

On dodaje da je na ideju da obožava Trampa došao nakon što je u njegovoj državi prošle godine u februaru američki vojni veteran ubio jednog indijskog softverskog inženjera samo zato što ne voli Indijce.
- To me je veoma potreslo. Onda sam pomislio da će američki predsednik i njegov narod razumeti koliko su Indijci divni ljudi samo ako im pokažem ljubav i privrženost. Zato sam počeo da obožavam Trampa nadajući se da će moje molitve jednog dana doći do njega - objašnjava Krišna.

Informer

Kako veruje, Indijci mogu svakoga da pridobiju svojim duhovnim moćima.

- Ako ne možete osvojiti moćnu osobu direktno, onda možete da dobijete njegovo poštovanje ljubavlju i obožavanjem. To je upravo ono što radim - kaže Krišna.

Indijski farmer, međutim, ne zna skoro ništa o Trampu. Poznato mu je da je postao predsednik Amerike, ali ima i gomilu pogrešnih informacija.
- Znam da je Tramp najjači i nepobedivi svetski lider. Volim njegov hrabar stav. Učestvovao je u takmičenjima Svetske rvačke federacije, tako da mora da je mnogo moćan - navodi Krišna, koji zapravo ne zna čime se Tramp bavio pre nego što je ušao u Belu kuću. 

Smatraju ga ludim

Iako misli da radi pravu stvar za Indiju, farmer ima mnogo problema zbog obožavanja američkog predsednika.
- Niko me ne shvata ozbiljno, a neki me čak nazivaju i ludakom. Pitaju me kako to mislim da će molitve iz udaljenog sela u Indiji stići do Trampa. Međutim, imam jaku veru u ono što radim, ne mogu da me pokolebaju - istakao je Krišna.

Opet demolirana Trampova zvezda

reuter

Trampova zvezda na čuvenoj holivudskoj "Stazi slavnih" našla se juče na meti vandala. Rej Braun, oficir losanđeleske policije, izjavio je da je jedna osoba privedena zbog sumnje da je pijukom oštetila zvezdu aktuelnog predsednika SAD, ali više detalja nije želeo da otkrije.

Zvezda je postavljena na Holivud bulevaru u blizini Hajlend avenije 2007. godine u znak priznanja za Trampovu TV emisiju "Šegrt" (The Apprentice). Neposredno pred izbore u novembru 2016, Trampova zvezda bila je takođe oštećena udarcima malja i pijuka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija