• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

27.07.2018

19:27

(VIDEO) RUSI NE VERUJU DA SU AMERI BILI NA MESECU, ali su podeljeni po pitanju vanzemaljca!

Zanimljivosti

(VIDEO) RUSI NE VERUJU DA SU AMERI BILI NA MESECU, ali su podeljeni po pitanju vanzemaljca!

Podeli vest

Više od polovine Rusa (57 odsto) ne veruje da su američki astronauti 1969. godine sleteli na Mesec i smatraju da su američke vlasti falsifikovale materijale o ekspediciji, rezultati su ankete Centra za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM), prenosi portal RBK

U istraživanju se navodi  da 65 odsto ljudi koji ne veruju u istinitost sletanja ima srednje obrazovanje. Ukupno 24 odsto ispitanika veruje da su Amerikanci zaista bili na Mesecu.

Astronaut Nil Armstrong i pilot Edvin Oldrin postavili su modul broda "Apolo 11" na površinu Meseca 20. jula 1969. godine. Armstrong je postao prvi čovek koji je stupio na površinu Meseca.

Takođe je anketa VCIOM pokazala da 45 odsto Rusa veruje u postojanje vanzemaljaca. Još 42 odsto ispitanika misli da vanzemaljci ne posećuju Zemlju ili da ne postoje. 

SPREMITE SE ZA NAJDUŽE POMRAČENJE MESECA IZMEĐU 27. I 28 JULA! Nebeski spektakl koji će iz Srbije moći da se posmatra GOLIM OKOM!

Apsolutna većina ispitanika (93 odsto) smatra da naša planeta ima oblik lopte. Ali 3 odsto Rusa veruje da je Zemlja ravna, a naučnici namerno sve obmanjuju. Za 4 odsto ispitanika bilo je teško da odgovori na ovo pitanje.

SENZACIJA U SVEMIRU! Naučnici na Marsu otkrili JEZERO tekuće vode!

Telefonsko istraživanje VCIOM sprovedeno je 29. i 30. maja. U istraživanju je učestvovalo dve hiljade ispitanika. Statistička greška ne prelazi 2,2 odsto.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Док у "безваздушном" простору ћарлија на поветарцу америчка застава...Ни ја не верујем!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Док у "безваздушном" простору ћарлија на поветарцу америчка застава...Ни ја не верујем!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija