• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2018

20:26

NAPRAVILI PIVO OD VAGINE​! Prvo piće od ženskih genitalija na svetu

Zanimljivosti

NAPRAVILI PIVO OD VAGINE​! Prvo piće od ženskih genitalija na svetu

Podeli vest

Mala pivara iz Katovica prodaje jedinstveno pivo od vagine. Ono sadrži bakterije mlečne kiseline uzete iz polnih organa dve seksi manekenke Pauline i Monik, a konzumenti kažu da im se jako dopada

Jedna poljska pivara napravila je prvo pivo od vagine na svetu. Jedinstveno piće pivara nudi u svom pabu u Katovicama, a ono u sebi sadrži vaginalnu mlečnu kiselinu uzetu od dve seksi manekenke Monik i Pauline.

Zdravstvene provere

Mala fabrika piva zove se "Order ov joni" (Red jonija). Nazvana je tako jer je reč "joni" na sanskritu ime za ženske genitalije. Vlasnik pivare Vojček Man kaže da za svoj proizvod upotrebljava jedinstvene sastojke.
- Kad pijete ovo pivo, imate osećaj da vidite lepu ženu koja se tušira, pleše ili smeje. U tom trenutku osećate jaku vezu sa tom ženom - kaže Man.

On objašnjava da proizvodnja piva nije mnogo komplikovana. Ginekolog uzima bris ženi, a onda laboratorija u Poznanju izoluje bakterije mlečne kiseline koje su neophodne za proizvodnju piva.
- Žene stalno testiramo na polne bolesti kako bismo bili sigurni da su zdrave. Provere se rade dva puta, prvo u ginekološkoj ordinaciji, a onda u laboratoriji u Poznanju, tako da bojazni nema - tvrdi Man. 

(VIDEO) PIJETE ENRGETSKA PIĆA? Neće vam se dopasti šta stručnjaci kažu na to!

Informer

 

Prema njegovim rečima, oni koji dođu u njegov pab na pivo od vagine mogu da osete "požudu sa brinetom Paulinom" i "strast sa plavušom Monik".

Jedan od prvih Poljaka koji je probao neobično pivo Gregorž Majevski kaže da mu se dopada, ali misli da je preskupo.
- Flaša piva košta 25 zlota, odnosno oko šest evra, kao i boca vina. Obavezno ga treba probati, ali ne mislim da bi pivopije mogle da ga priušte u količinama u kojima piju obično pivo - smatra Majevski.

 

Žena snova u flaši

Kako su ostali gosti paba na Fejsbuku naveli, pivo je odlično.
- Neobično dobar ukus. Iznenađujuće- jedan je od komentara.

Informer

 

Iako neki misle da je u pitanju obična prevara i jako dobra reklama za malu pivaru, drugi smatraju da je ideja baš romantična.

- Svako može da zamisli ženu svojih snova u flaši piva. Ima li šta bolje od toga - naveo je jedan od sledbenika Fejsbuk stranice poljske pivare.

HIT U BERLINU! Pivska bašta tokom vikenda duga 2,2 kilomatra

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija