• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

10.08.2018

13:15

(VIDEO) LOVAC NA BLAGO SE SPUSTIO U DUBINE BERMUDSKOG TROUGLA! Da li je ovo PRVI DOKAZ O POSETI VANZEMALJACA Zemlji pre više stotina godina?!

Zanimljivosti

(VIDEO) LOVAC NA BLAGO SE SPUSTIO U DUBINE BERMUDSKOG TROUGLA! Da li je ovo PRVI DOKAZ O POSETI VANZEMALJACA Zemlji pre više stotina godina?!

Podeli vest

Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala “Diskaveri”, koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru. Prilikom poslednjeg poduhvata za seriju “Kuperovo blago”, na nepoznatoj lokaciji u regionu Bermudskog trougla, u blizini Bahama, naleteo je, kako tvrdi, na prvi dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji pre više stotina, ako ne i hiljada godina

- Pokušavao sam da identifikujem ostatke brodova koristeći informacije o anomalijama na Gordonovim mapama kada sam primetio da nešto štrči. Bio sam šokiran - rekao je Mikloš u ekskluzivnom intervjuu “Dejli mejlu” i opisao džinovske krake koji vire iz objekta.

- Formacija nije ličila ni na šta što sam do sada video tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet kraka viri iz strme litice i svaki od tih kraka imao je dimenzije topa na ratnom brodu - kaže Mikloš.

On tvrdi da postoje identične formacije u tri razaličite oblasti i da ne

Fasciniran otkrićem, Mikloš je po povratku odlučio da se detaljnije pozabavi Kuperovim dokumentima i potraži nove odgovore.

Tada je otkrio da je astronaut na jednoj od pomenutih mapa označio lokaciju sa “neidentifikovani objekat” i nije spominjao istorijske olupine.

- Shvatio sam da tu postoji nešto drugo i da je Gordon mislio na to - kaže Mikloš.ž


- Gordon je verovao u vanzemaljce. Verovao je da su ga posetili stanovnici drugih planeta i verovao je da je mnogo tih stvari završilo baš u ovom delu sveta - rekao je on.

Gordon Kuper je bio jedan od sedam astronauta u projektu “Merkjuri” i poslednji Amerikanac koji je sam poleteo u svemir. Nakon što je okončao karijeru u Nasi, otvoreno je govorio da veruje u NLO i tvrdio je da vlada prikriva informacije o vanzemaljskim aktivnostima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija