• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92, HINA, N1

29.09.2018

14:03

HIT U NEMAČKOJ! Lopov ukrao, pa vratio punu kesu s novcem

Zanimljivosti

HIT U NEMAČKOJ! Lopov ukrao, pa vratio punu kesu s novcem

Podeli vest

Nemačka policija u potrazi je za lopovom koji je na jednoj benzinskoj pumpi u toj zemlji ukrao na stotine evra da bi ih par sati potom - vratio nazad

Kako je saopštila policija, maskirani provalnik ušao je u petak u benzinsku pumpu u gradu Grišimu na zapadu zemlje i zatražio od prodavca da mu svu gotovinu iz blagajne stavi u plastičnu vreću, nestavši potom u noći. 

Policija je krenula u potragu za lopovom i nije ga pronašla, a promašila ga je i kada se on vratio do policijske stanice dva sata kasnije i plastičnu vreću s gotovinom bacio pred vrata, pa potom ponovno nestao. 

Policija navodi da za sada nema nikakva objašnjenja u vezi sa motivom provale kao ni sa promenom plana i vraćanjem novca u prethodno opljačkanu blagajnu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija