• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.11.2018

13:15

LUDILO U ALABAMI! Lopov u gaćama propao kroz plafon restorana, TUKAO GOSTE I NA KRAJU POBEGAO!

Zanimljivosti

LUDILO U ALABAMI! Lopov u gaćama propao kroz plafon restorana, TUKAO GOSTE I NA KRAJU POBEGAO!

Podeli vest

Policija u Alabami saopštila je danas da je lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se s gostima i pobegao

Šef policije u mestu Tuskumbija Toni Logan rekao je da je 27-godišnji Glen Bost pokušao provalu u kancelariju restorana Vafl haus (Waffle House) preko krova, preneo je list Tajmsdejli (The TimesDaily). Logan je rekao da je Bost otišao u toalet i vezao vrata svojim pantalonama da niko ne bi ušao. 

Odatle se uvukao pod plafon, da bi tuda došao do kancelarije, ali je propao kroz njega u deo s gostima koje je počeo da udara, a zatim pobegao. 

Policija navodi da se Bost traži zbog provale, i da postoji još jedan osumnjičeni koji nije identifikovan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija