• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

11.11.2018

13:52

SAMO ZA MILIONERE: Brod na koji nećete moći da ukrcate ako nemate milion dolara na računu!

Zanimljivosti

SAMO ZA MILIONERE: Brod na koji nećete moći da ukrcate ako nemate milion dolara na računu!

Podeli vest

Za sve bogataše zaljubljenike u more obezbeđen je kruzer na koju neće moći da kroči neko ko ima manje od milion dolara na računu

Skoro 296 metara duga Utopija trenutno je u izgradnji u Južnoj Koreji, a na njoj će se nalaziti 190 apartmana opremljenih u vrednosti od 4 do 36 miliona dolara. Sobe će biti ukrašene najfinijim komadima enterijera baš onako kako priliči klijenteli. 

Foto: printscreen /www.ship-technology.com



Na brodu će se nalaziti i medicinski centar, prodavnice, kazino, noćni klub, teretana i mnogi drugi sadržaji. 

Za one koji nemaju milion na računu Utopija će vršiti i u funkciji hotela, pa će se tako na brodu naći i 206 hotelskih soba. 


Inače, brod je delo Dejvida Roba, uspešnog ekonomiste koji je završio Harvard, a čitava izgradnja broda koštaće ga milijardu dolara. 

- Pričamo o najvećoj privatnoj jahti na svetu. Kruzeri se grade da traju 25 do 30 godina. Mi gradimo Utopiju da traje više od 100 godina. Ništa tako na svetu ne postoji - rekao je on. 

Foto: printscreen / utopiaresidences.com

Zanimljivo je da se za prvo putovanje već uveliko prijavilo više od 100 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija