• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

15.11.2018

13:11

JA SAM JE*ENI INTERNACIONALNI ADVOKAT! Ludilo na nebu, žena napala osoblje aviona jer joj NISU DALI DA PIJE VINO!

Zanimljivosti

JA SAM JE*ENI INTERNACIONALNI ADVOKAT! Ludilo na nebu, žena napala osoblje aviona jer joj NISU DALI DA PIJE VINO!

Podeli vest

Tokom leta u avionu "Er Indije" izbio je incident, kada je pedesetogodišnja žena zahtevala od kabinskog osoblja da joj donesu flašu vina, a koji su to uporno odbijali, jer je gospođa bila vidno pijana

Ona nije birala reči, te ih je sve vreme vređala i ponavljala "ja sam je**ni internacionalni advokat, a nećete da mi date vino?" 

Putnica biznis-klase, za koju se veruje da je iz Irske, zatražila je da razgovara sa pilotom nakon što je kabinsko osoblje odbilo da joj donese još jednu flašu vina, jer su procenili da je dovoljno popila. 

Među putnicima se našao i neko ko je ceo incident i snimio, a u kojem se vidi plavuša u bluzi koja sve vreme tvrdi da je advokat za ljudska prava, i unosi se kabinskom osoblju u lice, prenosi Dejli mejl. 

Foto: pixabay.com



Ona im je pretila i da će da ih tuži na sudu jer su odbili da je usluže. Ona je počela da maše rukama pred jednim članom osoblja kao da će da ga udari, ali stjuard nije želeo da ulazi u konflikt s njom i ostao je potpuno smiren.

 - Nećete da mi date je**nu čašu vina? Da li vas dobro razumem? - ponavljala je ova žena. 

Incident se završio tako što se gospođa vratila u biznis-klasu kod svojih kolega koje je prozivala jer nisu stali na njenu stranu i nisu se borili "protiv nepravde". 


Policija je kasnije potvrdila da je privela ženu koja je tokom leta pravila problem i uznemiravala osoblje i ostale putnike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija