• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

05.12.2018

10:55 >> 15:38

VEST ZA INFARKT! KOZA SIMIĆIMA POJELA 20.000 EVRA! Ostavili na stolu pare da kupe zemlju, a onda se u kuću ušunjala Belka!

Zanimljivosti

VEST ZA INFARKT! KOZA SIMIĆIMA POJELA 20.000 EVRA! Ostavili na stolu pare da kupe zemlju, a onda se u kuću ušunjala Belka!

Podeli vest

Verovali ili ne, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje

 

Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića, rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupili 10 hektara zemlje koju se odvano meračili.

Međutim, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

- Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebalo da dođe čovek od kojeg kupujemo kako bi potpisali ugovor i čoveka isplatili. Pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je  nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola - govori kroz suze uplakana snajka Milena.

- Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne  govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno - rekla je snajka Milena.

Belka je na kraju završila na ražnju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Neznanje srpskih seljaka je na katastrofalnom nivou. Oštećene novčanice mogu da se zamene za cele. Sad je kasno, ali je odmah trebao da hohvati nože, prikolje Belku i spasi pare. Važno je da su svi delovi tu, od svake novčanice.

MarMar

pre 5 godina

Neznanje a pametovanje je jos strasnija stvar . Koza je prezivar , a ti sto pametujes o neznanju Srpskih seljaka uzmi malo pa procitaj sta to znaci . Evo da ti jedan seljak olaksa , sve sto udje u usta prezivara je dovidjena - prijatno vec tu u ustima ,tako da je tvoja prica o zameni ostecenih novcanica smesna .

Pedro

pre 5 godina

"Belka je na kraju završila na ražnju." Ovo mi sve zvuči kao crni humor :)

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija