• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

07.12.2018

08:04

(ŠOKANTAN VIDEO) ONE SU ŠATRO "FENSI RIBE", A ONDA SU SKINULE GAĆICE I ISPALE - TEŠKE SELJANČURE!

Zanimljivosti

(ŠOKANTAN VIDEO) ONE SU ŠATRO "FENSI RIBE", A ONDA SU SKINULE GAĆICE I ISPALE - TEŠKE SELJANČURE!

Podeli vest

Najteže je kada vas "priroda pozove" onda kada nije vreme, a ni mesto. U to su se uverile i dve devojke iz Bačke Palanke, a snimak njihove nekulture proširio se na društvenim mrežama brzinom svetlosti

Naime, ekstra sređene, skockane vraćale su se iz grada jednom od glavnih ulica u ovom gradu, a jedna od njih je imala potrebu da se "olakša".

Sakrila se zidića, skinula gaćice, povrnula suknju i počela da pi*ki, dok joj je drugarica čuvala stražu.

No, verovatno u pripitom stanju u usled neizdrži, nisu imale u vidu da ih kamere snimaju sa objekta pored kojih je devojka čučala i vršila nuždu.

Posle nekoliko sekundi, spustila je suknju, navukla gaćice i nastavila dalje sa devojkomm koja je bila pored nje.

No, ostala je "barica" nasred ulice, kao i sramota koja će dugo pratiti i dotičnu devojku i njenu porodicu, rodbinu i sve one koji je poznaju.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Pa kad zagusti,šta će jadna,nije ona kriva kad srbija ne poznaje šta je to javni wc.Čudno je samo to što nosi gaće,bilo bi joj lakše i brže,skapiraće kad poraste.

tomas9d

pre 5 godina

Koji užas, a nekad smo mi devojkama zadizali suknjice, nisu mogle da se odbrane. Ovo bi za nas bio TROFEJ, a danas UŽAS.......I SRAMOTA cele porodice jer je devojka uradila što i svi mi, bar jednom............

Milutin

pre 5 godina

Šta je sporno na snimku? Kao nikad se to nije nikom desilo? Jedino što je mogla da ose obriše maramicom. Kad žensko ne nosi maramice, to je katastrofa.

22

pre 5 godina

Nisi dodao i da joj se askurdjel prevrce u grobu!!!

Aca

pre 5 godina

Vrsenje nuzde nije sramota. Sramota je stanje svesti vas samozvanih novinara ..

Djekson

pre 5 godina

Za ovo je kriva i vlast i opozicija Sto ne naprave Klozete na svakom cosku Pa da vidis kako ce se piški

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija