• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputnjik.com/Večernje novosti

01.01.2019

18:51

BELI MAG LAV GERŠMAN UPOZORAVA NA PAKLENI PLAN AMERIKANACA: Cilj je dići ŠIPTARE i preko Kosova uvući RUSIJU U RAT SA EVROPOM!

Zanimljivosti

BELI MAG LAV GERŠMAN UPOZORAVA NA PAKLENI PLAN AMERIKANACA: Cilj je dići ŠIPTARE i preko Kosova uvući RUSIJU U RAT SA EVROPOM!

Podeli vest

Tokom 2019. Evropa će se ozbiljno "boriti" sa dolarom – na štetu dolara, čija će vrednost opadati. Zato su mogući problemi unutar SAD, pa i pobune i demonstracije. Naravno, neko će se pobrinuti da se skrene pažnja sa stvarnih problema – na izmišljene probleme sa migrantima

Magistar bele magije Lav Geršman kaže da se polako organizuje nova ekonomska grupa, u koju će biti uključene neke evropske zemlje, Rusija i arapske države.

- Inače, 2019. je godina pre prestupne, pa će se u njoj zbiti sve ono pozitivno što se ne može desiti u prestupnoj godini, baš kao i sve negativno. Biće to neka vrsta "koktela", ne samo kod nas, već i u čitavom svetu. Rođeni u vodenim znacima trebalo bi više da pripaze na svoje zdravlje, dok će deca rođena ove godine biti dugovečna i zdrava, naročito ako se rode u zemljanim znacima. Studenti koji budu diplomirali tokom 2019. lakše će dobiti posao – i ovde i u inostranstvu - objašnjava Geršman.

U Evropi su, kaže, najveći problem dve tačke: Ukrajina i – Kosovo.

- Amerikanci su već pokušali da uvuku Rusiju u rat protiv Evrope preko Ukrajine, pa im to nije uspelo. Nisu uspele ni provokacije u Siriji, pa će naredni korak biti da pokušaju ponovo da "podignu" Šiptare, ne bi li Rusi reagovali. Amerika želi da Evropa zarati sa Rusijom, da obe strane oslabe, pa da dođe Amerika i "pokupi kajmak". Ipak, to se neće desiti, i krv neće dodirnuti Srbiju - kaže u prognozama za sledeću godinu Geršman.

On dodaje da kod nas neće biti značajnih političkih promena, osim što će pojedinci prelaziti iz jedne u drugu partiju.

- Postoji i mogućnost da se pojavi neko ko se obogatio u Miloševićevo doba, a onda "nestao sa scene". Taj neko, verovatno rođen u zemljanom znaku, polako će pripremati teren za svoje političko angažovanje. Organizovaće dobrotvorne akcije, neće se baviti prevarama, pomagaće penzionerima, a sve to u cilju da postigne odgovarajući "rejting", sa kojim bi na nekim narednim izborima mogao da konkuriše vladajućoj partiji. U ovo nisam sasvim siguran, ali postoji mogućnost da se stvari tako odigraju - zaključuje Geršman.

HIPNOZA, DROGA, IMPLANTI U MOZGU... Otkriveni detalji eksperimenata u kojima je CIA koristila TEHNIKE KONTROLE UMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Dajte bre sklonite ga to je takav prevarant kakvog nema.

Pepa prasac

pre 5 godina

Pa koliko je u ovoj drzavi bogata tradicija konkurencije zvezdocteca magova I vestica pocevsi of one glumice pa kleopatre pa onog bosanca kome"see videlo" i Jos nebrojeno drugih svakoga Dana epitet da je najgori moze see shvatiti kao kompliment

milan lala

pre 5 godina

Evropa da se uvuce u rat sa Rusijom ahahahahaha , dobar vic ? Bas toliko blesava nije Evropa . Koja to Evropa da ratuje sa Rusijom ? E stvarno al ga ovaj odvaljije , nas narod bi rekao " lupa ko maksim po diviziji" .

Neko iz mase

pre 5 godina

Ja nisam verovao u bele magove ,proročanstva i ostale Nostradamuse,do decembra 1998.Tada je objavljen intervju sa Lavom Geršmanom kada je on u detalje predvideo bombardovanje Srbije i tačan početak.U maju 1999.godine je predvideo tačan datum završetka bombardovanja i potpisivanja Kumanovskog sporazuma.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija