• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.01.2019

10:47

EVO NOVOG BIZNISA! Ova devojka će za samo 50 evra DOĆI NA SAHRANU I...

Zanimljivosti

EVO NOVOG BIZNISA! Ova devojka će za samo 50 evra DOĆI NA SAHRANU I...

Podeli vest

Navela je i svoje podatke za uplatu, i naglasila da očekuje kaparu unapred

Sahrane nikako nisu zabavne, pa je mnogo više onih koji na poslednje ispraćaje idu s nelagodom od onih kojima to ne predstavlja nikakav problem.

Realno, pogrebi su kul samo u filmovima, a upravo je na tu kartu odlučila igrati 26-godišnja američka spisateljica i novinarka Dana Švarc. Na Tviteru je otkrila šta je spremna da uradi za 50 dolara, a njen post izazvao je ogroman interes.

- Ako mi platite 50 dolara, pojaviću se na vašoj sahrani, ali stajaću jako daleko, držati crni kišobran nezavisno od toga kakvo je vreme, kako bi ljudi mislili da ste umrli s nekom mračnom i zanimljivom tajnom - napisala je Dana.

 

 

Njen post ubrzo je postao viralan, a dosad je skupio 469.000 lajkova.

Navela je i svoje podatke za uplatu, naglasila da očekuje kaparu unapred. Takođe, potrebna joj je smrtovnica iz novina kako bi na njenoj poleđini napisala neku šifru i ostavila je na grobu kako bi je neko pronašao i mislio da je naleteo na pravu misteriju. Jedina caka je u tome da će šifra biti totalna besmislica.

Među prvima koji su joj se javili bio je njen kolega Neil Geiman.

- Ako obećaš da ćeš s vremena na vreme obrisati obraze crnom čipkastom maramicom, dogovorili smo se - napisao je.

- To se podrazumeva - odgovorila je ona.

(VIDEO) 50 STRIPTIZETA igralo na sahrani političara! Naručio ih NJEGOV SIN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija