• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

10.01.2019

12:29

JEZIVA ISPOVEST! Žena umirala u bolnici, videla muža koji je mrtav 5 godina! Medicinska sestra čula REČI zbog kojih nećete spavati mirno

Zanimljivosti

JEZIVA ISPOVEST! Žena umirala u bolnici, videla muža koji je mrtav 5 godina! Medicinska sestra čula REČI zbog kojih nećete spavati mirno

Podeli vest

Od nebrojenih reči koje čovek izgovori tokom svog života, samo su dve jedinstvene - prve i poslednje reči

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u SAD, a medicinska sestra iz tamošnje bolnice, ispričala je svoju jezivu ispovest.

Medicinska sestra koja se brinula za gospođu kojoj su otkazali bubrezi te je nastupila sepsa pamti ovaj slučaj kao jedan od neobičnijih u svom radnom stažu.

Dok je starici davala vode, ona je podigla ruku i prekinula je u tome, rekavši: "Ne moraš to više da radiš, zlato, Bil je ovde, ja moram ići."

EVO NOVOG BIZNISA! Ova devojka će za samo 50 evra DOĆI NA SAHRANU I...

Odmah nakon toga je umrla, bez imalo straha ili napetosti. Bil je bio njen suprug koji je umro pet godina ranije.

(HIT VIDEO) VOZI ME NA PALE PREKO LEDINA! Prvi zvuci pesme pretvorili obično feniranje u NAJLUĐU ŽURKU KOJU STE IKAD VIDELI




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija