• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2019

22:04

(HIT VIDEO) VEŽBAJ, PI*DA TI MATERINA! Penzioner iz Zagreba rekao da grip ne postoji, a onda dao savet zbog kog je postao BALKANSKA ZVEZDA!

Zanimljivosti

(HIT VIDEO) VEŽBAJ, PI*DA TI MATERINA! Penzioner iz Zagreba rekao da grip ne postoji, a onda dao savet zbog kog je postao BALKANSKA ZVEZDA!

Podeli vest

Jedan penzioner iz Hrvatske postao je pravi hit na internetu nakon što je odgovorio na pitanje kako se zaštiti od gripa

On je na početku šokirao sve izjavom da grip ne postoji, ali to nije sve. Ubrzo je stigla hit izjava u kojoj za probleme u zdravstvu nije optužio državu, već penzionere.

- Za 82 godine nikad nisam bio bolestan i nikad nisam bio kod lekara. Sramota me je, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vežbaj, pi*da ti materina - rekao je ovaj Zagrepčanin.

Snimak koji je nasmejao mnoge postao je hit na internetu, a s obzirom na to da ovaj penzioner zaista izgleda dobro i vitalno za svoje godine, možda će neko i poslušati njegov savet i krenuti sa vežbanjem.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kitara

pre 5 godina

Cudan naglasak. Mozda Haradinajev stric. Po lakoci psovke studirao je u Bgd. Rodjeni Zagrepcanin svakako nije. Bolji ovo bolji ono. A i njuska je neka mafijaska, mozda droga i oruzje.

Juraj

pre 5 godina

Hrvatski penzioneru da si sa četrnest godina hodao na štulama visokim pet metara u hmeljari i uvijao vršike hmelja o žičanu mrežu po žarkom suncu, ili kosio ručno po jutro deteljine na dan sa osamnaest godina, veruj mi, ti bi već bio ponovo u pi*di materinoj.

Jebac

pre 5 godina

Ovo neki šipac....bolji me ruka, bolji me noga!

Stojan

pre 5 godina

Ne samo da mozda neko poslusa savet ovok coveka nego bi morali svi da ga poslusaju. Oni koji ne veruju neka probaju sa vezbama svaki dan bar mesec dana pa da vidite promene. A da bi ste postigli vece rezultate uzmite tegove u ruke ili oko nogu kad hodate, svaki dan bar pola sata, pa ce te videti kako se sve poboljsa, pogotovo krvni pritisak i jetra.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija