• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2019

11:39

NAVALILI NA PROSTITUTKE! U ovom gradu seks je najjeftiniji, ne mogu da se odbrane od turista!

Zanimljivosti

NAVALILI NA PROSTITUTKE! U ovom gradu seks je najjeftiniji, ne mogu da se odbrane od turista!

Podeli vest

Popularno letovalište Pataja na Tajlandu omiljeno je britanskim turistima ne samo zbog lepote plaža već i zbog prostitucije

Grad greha je postao seksualna prestonica sveta, a hiljade Britanaca svake godine odlazi u Pataju samo zbog jeftinog seksa.

Policija je pak, rešila da stane na kraj ovom rastućem trendu i da hapsi sve one koji koriste usluge seksualnih radnica.

I pored apela na strane turiste, čini se da oni upozorenja policije ne shvataju ozbiljno, pa tako i dalje koriste usluge prostitutki.

S druge strane, gradski službenici čak organizuju nove kampanje koje bi trebalo da predstave Pataju kao "porodično letovalište".

Studentkinje su se zgrozile kada su kročile u svoju sobu u domu: Kada vidite šta su tek one učinile od nje, neće vam biti svejedno!

Nažalost, ni ti napori nisu rodili plodom, a za Novu godinu nije bilo slobodne sobe u čitavom gradu nakon najezde turista.

Prostitucija je tehnički i dalje nelegalna iako se njome samo u Pataji bavi čak 27 hiljada seksualnih radnika. Seks je zapravo postao srž gradske ekonomije sa 1.000 barova i salona za masažu koji su pokriće za bordele.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Tekst je pisao neko ko očigledno u životu nije bio niti video Pataju i Tajland, osim na slici. Od prilike, kako to zamišlja mali Đokica ... Živeo sam u Tajlandu godinama, skoro svake godine i sada odlazim tamo na nekoliko nedelja, znam o čemu pričam.

Marcco

pre 5 godina

Nisu ti Britanci još čuli da je u BGD najjeftinije... Makar ne moraš da brineš da nije trandža

Sinisa

pre 5 godina

Jos te davne 1992 godine sam bilo i licno se uverio.Ja i moja Supruga smo bili na medenom mesecu,i moram vam priznat da smo bili sokirani,medjutim ljudi iz Hotela su nam objasnili da je to normalno jer Devojke iz unurašnosti Tajlanda prehranjuju svoju porodicu Nažalost.Sve ostalo je bilo kao iz Bajke prelepo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija