• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

24.03.2019

19:21

(VIDEO) REPORTER JE URADIO GROZNU STVAR NE SLUTEĆI DA U JE U PROGRAMU: Pre uključenja pokušao je popravi frizuru, ALI KAKO...BLJAK!

Zanimljivosti

(VIDEO) REPORTER JE URADIO GROZNU STVAR NE SLUTEĆI DA U JE U PROGRAMU: Pre uključenja pokušao je popravi frizuru, ALI KAKO...BLJAK!

Podeli vest

Reporter američke televizije MSNBC nije bio svestan da je prenos uživo već počeo, kada je rešio da na čudan način "popravi frizuru".

Naime, Met Bredli zgrozio je gledaoce koji su očekivali da čuju njegov izveštaj o porazu Islamske države u Siriji.

Iz studija su rekli da je najnovija vest ta da je teritorija koju je kontrolisao ISIS potpuno oslobođena nakon bitke u Baguzu.

- Kažu da se borbe i dalje vode. Met Bredli je u istočnoj Siriji gde su se nalazili poslednji ostaci takozvanog kalifata. Mete, kakva je situacija - upitao je voditelj.

 

 

Međutim, Metovo javljanje iz Sirije je počelo tako što je on dva puta pljunuo sebi u ruke, a zatim pljuvačkom pokušao da zagladi kosu.

To nije prošlo nezapaženo, već su društvene mreže ubrzo postale pune snimaka reporterove blamaže.

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Tajno snimali goste hotela i PRENOSILI NA PORNO-SAJTU!

Nekima je snimak bio grozan, a nekima smešan.

- Ovo su mame radile deci pedesetih godina - rekao je jedan tviteraš, dok je drugi rekao da mu je to izveštavanje "ulepšalo dan".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Koji smrad od čoveka.... Ha ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija