• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2019

12:09

(VIDEO) DEVOJKA, A PIJE MOMAČKI: OVA VELŠANKA PIJE LITAR ŽESTINE NA EKS!

Live TV

(VIDEO) DEVOJKA, A PIJE MOMAČKI: OVA VELŠANKA PIJE LITAR ŽESTINE NA EKS!

Podeli vest

Ludost ili talenat? Džesi Sims je zvezda društvenih mreža koja intrigira svojim posebnim umećem ispijanja alkohola na eks

Džesi Sims je velška influenserka i instagram model, a poznata je postala po svojim provokativnim slikama u kupaćim kostimima i donjem vešu, kao i po slikama iz teretane gde eksponira svoje fit telo. Danas njen instagram profil prati skoro pola miliona pratioca, a pre slave Džesi se bavila gimnastikom. U više navrata bila je zaštitno lice nekoliko svetskih brendova.

Foto: printscreen instagram 

Rođena je u Englseju u Velsu, a 2016. godine seli se u Los Anđeles gde počinje da se bavi modelingom i glumom.

Popularnost je sve više počela da joj raste kada je na svojim društvenim mrežama počela da postavlja objave na kojima pokazuje koliko dobro joj leži alkohol. Vino, viski ili vodka, potpuno je svejedno, jer Džesi na eks pije šta joj padne pod ruku.

Iako je sportski tip i drži do svoje linije, alkohola se nije odrekla, ali izgleda da i ne mora s obzirom na to da joj kilogrami ne rastu, ali zato popularnost da. 

Ne krije da voli da popije i to momački, pa teško ko može da joj stane na crtu. Posle tolike količine alkohola većina bi doživela ozbiljne zdravstvene posledice, ali izgleda da Džesi s lakoćom podnosi svaki gutljaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija