• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

29.03.2019

15:42

ŽIVOTNA ŠANSA ZA VEGANE! Britanska kompanija traži idealnog degustatora hrane, godišnja plata 66.000 dolara!

Zanimljivosti

ŽIVOTNA ŠANSA ZA VEGANE! Britanska kompanija traži idealnog degustatora hrane, godišnja plata 66.000 dolara!

Podeli vest

Britanska kompanija „Vibrant vegan“ traži osobu koja će za 66.000 dolara putovati svetom i degustirati hranu

Ukoliko volite egzotična kuhinja, isprobavanje novih jela i putovanja po svetu, onda je kompanija „Vibrant vegan“ objavila konkurs za vaš posao iz snova.

Ova britanska kompanija u potrazi je za „šefom ukusa“, osobom koja će putovati svetom i isprobavati novu hranu. Odabranom kandidatu biće plaćeni svi putni troškovi, smeštaj i hrana kao i 28 dana godišnjeg odmora.

Za godišnju platu od 66.000 dolara, „šef ukusa“ će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

Foto: Shutterstock



Tokom radne sedmice u trajanju od 35 sati od kandidata se očekuje da pomogne kompaniji i uspostavi partnerstvo sa stranim kompanijama.

Iz kompanije ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuvar. „Vibrant vegan“ orijentisana je na vegane. Od budućeg zaposlenog ne zahteva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

-Uvek smo u potrazi za novim talentima, jer čvrsto verujemo da ljudi čine uspešnu kompaniju. Ovo je veoma jedinstven posao koji je bez obzira na brojne pogodnosti veoma zahtevan. Postoji stotine sastojaka i recepata širom sveta koji nisu predstavljeni potrošačima u Velikoj Britaniji, pa se nadamo da će naš budući zaposleni inspirisati nove i ukusne recepte u našoj veganskoj ponudi-, rekao je Ijan Burke-Hamilton, osnivač kompanije „Vibrant vegan“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija