• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs

27.04.2019

10:07

(FOTO) CIA OTVORILA INSTAGRAM PROFIL! Za 24 sata zapratilo ih 54.000 ljudi, ONI NE PRATE NIKOGA!

Zanimljivosti

(FOTO) CIA OTVORILA INSTAGRAM PROFIL! Za 24 sata zapratilo ih 54.000 ljudi, ONI NE PRATE NIKOGA!

Podeli vest

Novi profil na društvenoj mreži Instagram pojavio se pre par dana, a otvorila ga je Američka Centralna obaveštajna agencija - CIA

Profil je otvoren i verifikovan, a prva fotografija objavljena na profilu prikazuje radni sto jednog od zaposlenih na kome se vide perika, sat, pečat, papiri i knjige.

Za samo 24 sata, CIA ima 54.000 pratilaca, ali ona još nikoga ne prati na ovoj društvenoj mreži.

Osim na Instagramu, CIA ima profile i na Tviteru i Fejsbuku.

Sajt Verdž, podseća da je direktorka CIA Đina Haspel prošle nedelje rekla da agencija namerava da gradi svoje prisustvo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I spy with my little eye...

A post shared by Central Intelligence Agency (@cia) on Apr 25, 2019 at 7:34am PDT

Portparolka Američke Centralne obaveštajne agencije, Čelzi Robinson izjavila je da je priključivanje Instagramu još jedan način na koji se dele priče i regrutuju mladi talentovani Amerikanci da rade za agenciju.

- Ovaj profil će omogućiti uvid u agenciju, ali ne možemo obećati selfije s tajnih lokacija. Radujemo se što ćemo rasplamsati radoznalost korisnika Instagrama u globalnoj misiji CIA - izjavila je Čelzi Robinson.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija