• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

30.04.2019

13:51

(VIDEO) SMEHOTRES! Evo šta se dešava kada pustite mačku u sobu punu toalet papira

Zanimljivosti

(VIDEO) SMEHOTRES! Evo šta se dešava kada pustite mačku u sobu punu toalet papira

Podeli vest

Mačke vole nekoliko stvari u životu - da bacaju stvari, grebu omiljeni kauč svog vlasnika i... toalet papir!

Zapravo, maca Pusik ga toliko voli da su vlasnici rešili da je iznenade sa 100 rolni razbacanih po celoj dnevnoj sobi, a dobra stvar je ta što su u sobu postavili i kamere...

Ako ste ikad ostavili mačku samu s toalet papirom, verovatno ste na prilično neprijatan način saznali da to nije dobra ideja.

Mačke se toalet papirom igraju iz nekoliko razloga - rođeni su lovci i u prirodi im je da se zabavljaju na način koji to uključuje.

Iako je mnogim vlasnicima zanimljivo da gledaju svoje ljubimce u igri, mnogi ne vole haos koji ostane nakon toga. Ipak, bračni par iz Belorusije odlučio je da iznenadi svoju ljubimicu Pusik i priušti joj nezapamćenu zabavu.

Naime, oni su kupili oko 100 rolni toalet papira i razbacali ga po sobi, a kako je Pusik reagovala, pogledajte u videu koji je za kratko vreme postao viralan:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija