• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2019

22:47

(FOTO) PRVI PAB ZA GOLAĆE! Britanci otvaraju lokal za nudiste

Zanimljivosti

(FOTO) PRVI PAB ZA GOLAĆE! Britanci otvaraju lokal za nudiste

Podeli vest

Kultni londonski bife "Trener i konji" iz 1847. godine dobio je licencu za nudiste, zbog čega će posetioci od sada potpuno goli moći u njemu da ispijaju krigle omiljenog piva

London je dobio prvi pab za golaće! Kultni lokal "Trener i konji" iz 1847. godine dobio je licencu za nudiste, zbog čega će posetioci od sada potpuno goli moći u njemu da ispijaju krigle omiljenog piva.

Prava atrakcija

Britanac Alister Čout, vlasnik drevnog paba koji se nalazi u četvrti Soho, u centru Londona, došao je na ideju da svoj lokal pretvori u mesto za nudiste pre godinu dana. Tada su se njegovi zaposleni i neki gosti slikali goli u pabu za specijalni kalendar "Lepotice i zveri Sohoa". Prodajom kalendara skupljali su donacije da bi nastavili sa radom nakon što je moćna pivara "Fulers" odlučila da ih preuzme.

- Goli kalendar postigao je ogroman uspeh. Zaradili smo finu sumu novca, koju smo uložili u lokal, i za sada se oduprli pritiscima moćnika. Ne želimo da dopustimo da ovaj boemski duh koji vlada u našem pabu nestane kada ga kupi velika kompanija - rekao je Čout.

Foto: Informer DN

On je dodao da su odmah po izlasku kalendara mnogi ljudi počeli da ga pitaju da li želi da pab pretvori u mesto za nudiste.
- Shvatio sam da je to dobra ideja. Podneli smo zahtev lokalnim vlastima i 15. maja smo dobili dozvolu da radimo kao nudistički lokal. U početku ćemo samo organizovati specijalne nudističke večeri, a prva od njih održaće se u junu. Svi posetioci će tada moći da se skinu goli u lokalu i bez odeće uživaju u krigli ledeno hladnog piva. Kasnije ćemo u saradnji sa zaposlenima videti da li ćemo postati isključivo nudistički kafe - objasnio je vlasnik.

Foto: Informer DN

Prilika za opuštanje

Čout je naglasio da će svima prijati da povremeno sa sebe skinu odeću i opuste se.
- To je to. U vremenima istinske potrebe i očaja odbranićemo jednu veliku vrednost - britansku tradiciju skidanja. Verujte mi, možda će ljudima u početku biti čudno, ali će se nakon 20 minuta opustiti. Biće baš zabavno kad svi budemo goli - istakao je vlasnik paba.

Inače, pab "Trener i konji" (The Coach & Horses) jedan je od najpoznatijih bifea u Londonu. U njemu su česti gosti brojni poznati pisci, glumci i novinari.

(VIDEO) LUDAK! VOZIO MOTORNE SANKE PO BAZENU! Vratolomija "kreativnog" Kanađanina umalo se završila kobno!

Gosti oduševljeni

Foto: Informer DN

Brojni redovni gosti paba "Trener i konji" oduševljeni su zato što će ubuduće moći da se skidaju dok piju u omiljenom lokalu.
- Opa, dobra ideja! Jedva čekam da go pijem pivo. To će biti prava žurka - rekao je jedan od posetilaca.
Međutim, nije izvesno kako će proći prvi pab za golaće, budući da se francuski restoran za nudiste "O naturel" u Parizu zatvorio posle samo godinu dana zbog slabe posete.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija