• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novost.rs

01.08.2019

13:22

(VIDEO) VANZEMALJCI NAPADAJU! Snimljena NLO armada, DESETINE LETEĆIH TANJIRA ŠOKIRALO AMERIKANCE!

Zanimljivosti

(VIDEO) VANZEMALJCI NAPADAJU! Snimljena NLO armada, DESETINE LETEĆIH TANJIRA ŠOKIRALO AMERIKANCE!

Podeli vest

Osoba koja je snimila ovaj nesvakidašnji događaj navela je da su misteriozni objekti ličili na neku vrstu brodova koji su leteli nebom u potpunoj tišini

Masovno ukazivanje NLO nedavno je prijavljeno u "Oblasti 51", za koju teoretičari zavere tvrde da se u njoj sprovode ogledi nad vanzemaljcima, u američkoj saveznoj državi Vajoming.

Prema opisu na Jutjub kanalu gde je video postavljen, ovaj fenomen je zabeležen 26. jula iznad grada Kaspera.

(VIDEO) AMERIKANCI U ŠOKU! Šta je ovo: RUSI, KINEZI ILI VANZEMALJCI?

Ako se može verovati svedočanstvu očevidaca u opisu, objekti zabeleženi u video-snimku nisu bili „sfernog oblika", već su više ličili na „brodove" koji su se kretali u potpunoj tišini.

- Da su to bile bespilotne letelice, čuo bih propelere. Nemam pojma šta je to bilo - dodao je očevidac.

(VIDEO) NLO SNIMLJEN U RIMU! Misteriozna kugla lebdi i svetluca usred bela dana! ITALIJANI UBEĐENI DA SU TO MALI ZELENI!

U međuvremenu, još jedno navodno ukazanje NLO prijavljeno je u blizini, u "Oblasti 51", a video i ovog „bliskog susreta" je postavljen na Jutjubu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija