• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

05.08.2019

15:43

(VIDEO) VOĐA BANDE SE PRERUŠIO U ĆERKU KAKO BI POBEGAO IZ ZATVORA! Nesvakidašnja priča iz Brazila!

Zanimljivosti

(VIDEO) VOĐA BANDE SE PRERUŠIO U ĆERKU KAKO BI POBEGAO IZ ZATVORA! Nesvakidašnja priča iz Brazila!

Podeli vest

Vođa brazilske bande Klaudino da Silva (42) pokušao je da pobegne iz zatvora tako što se prerušio u svoju ćerku koja mu je tokom vikenda bila u poseti. Obukao je njenu odeću i stavio masku s njenim likom, ali odala ga je nervoza

Vođa bande pretvarao se da je 19-godišnja devojčica i nameravao je da rođenu ćerku ostavi iza rešetaka, saopštila je policija.

Na sebi je imao crnu periku, roze majicu, farmerice i naočare, a stavio je i masku kako bi mu koža izgledala mlađe i nežnije.

Njegov kostim je bio toliko ubedljiv da je zamalo uspeo da izađe iz zatvora u Rio de Žaneiru, piše Dejli star.

Nadležni su posumnjali da se nešto dešava kada je postao nervozan.

PLATI, PA PROSI! Nema više KLOŠARENJA u Švedskoj bez dozvole koja se PLAĆA

Na snimku koji je objavljen vidi se Da Silva, poznat kao "Šorti", kako nespretno stoji sa rukama iza leđa, dok su zatvorski službenici polako skidali kostim.

Da Silva je istaknuti član bande Crvena komanda, jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u zemlji koja kontroliše distribuciju droge u većem delu Rio de Žaneira.

Nakon neuspelog bekstva, vođu bande su prebacili u zatvor s većim nivoom sigurnosti, a očekuju ga i sankcije.

Policija ispituje i kakvu je ulogu u bekstvu imala njegova ćerka, kao i kako je kostim dospeo u njegovu ćeliju i da li ga je prokrijumčarila jedna žena koja mu je dolazila u posetu, a koja je navodno bila trudna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija