• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/N1

06.08.2019

13:03

(VIDEO) PRERUŠIO SE U ĆERKU, PA POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA, nju ostavio iza rešetaka! Ovakav "genije" odavno nije rođen!

Zanimljivosti

(VIDEO) PRERUŠIO SE U ĆERKU, PA POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA, nju ostavio iza rešetaka! Ovakav "genije" odavno nije rođen!

Podeli vest

Kaluvinjo da Silva, narko diler i vođa jedne brazilske bande, uhvaćen je u pokušaju bekstva iz zatvora u državi Rio de Žaneiro. On se tokom posete prerušio u svoju ćerku, a na lice je stavio silikonsku masku u nameri da iz zatvora pobegne na velika vrata. Devojku je ostavio iza rešetaka

- To je stvarno očajnički čin zatvorenika. On služi kaznu od 73 godine zatvora, a dobio je i dodatnih 25 godina po drugom osnovu. Njegov očajnički pokušaj da izađe na glavna vrata sprečen je zahvaljujući stručnosti zatvorskih čuvara koji su bili na dužnosti u tom trenutku - rekao je Enrikes Markes, drugi čovek zatvora Moises.

Da Silva je u trenutku bekstva bio obučen u žensku garderobu, uključujući i grudnjak. Preko lica je imao silikonsku masku koja podseća na lik njegove ćerke, a na glavi dugu crnu periku.

Markes kaže da i dalje traje istraga kako su ove stvari došle do zatvorenika, a da za sada sve upućuje na to da ih je u zatvor prošvercovala jedna trudnica, koja je bila pošteđena rendgenske kontrole.

Brazilski kriminalac maskiran u ćerku uspeo je da izađe iz prostora namenjenog za posete i da stigne do unutrašnjih vrata, gde su ga čuvari zaustavili i identifikovali. Oni su uporedili fotografiju i potpis sa početka posete, a Silvu je konačno izdao muški glas kojim je čuvarima odgovorio na postavljeno pitanje.

Prema rečima zaposlenih u zatvoru, Da Silva je nameravao da u zatvoru podmetne svoju ćerku umesto sebe. Ćerka i još sedmoro ljudi su uhapšeni zbog sumnje da su mu pomogli da organizuje bekstvo.

Da Silva je u međuvremenu premešten u drugi zatvor i sudiće mu se za pokušaj bekstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija