• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.08.2019

22:31

(VIDEO) KAKAV CAR! MLADOŽENJA IZ NIŠA PODMITIO MLADU SA 100 EVRA DA BI SE UDALA ZA NJEGA! Evo kakav je bio NJEN ODGOVOR!

Zanimljivosti

(VIDEO) KAKAV CAR! MLADOŽENJA IZ NIŠA PODMITIO MLADU SA 100 EVRA DA BI SE UDALA ZA NJEGA! Evo kakav je bio NJEN ODGOVOR!

Podeli vest

Fotografije i snimci venčanja su nešto što mladencima, tako makar kažu oni koji su ovaj čin već obavili, ostaje u najlepšem sećanju

Kažu da je to jedan od dana koji se pamti do kraja života. Da zaista i bude tako, makar kada je njegovo venčanje u pitanju, potrudio se Nišlija Zoran Pešić.

 

Naime, on je tokom same ceremonije venčanja izveo mali performans uz pomoć sada već supruge, Marije, te ju je, neposredno pre nego je izgovorila sudbonosno "da", podmitio novčanicom od 100 evra.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PAR SE LJUBIO NA OGRADI MOSTA, ONDA SU IZGUBILI RAVNOTEŽU I... Ljubavna priča pretvorila se u TRAGEDIJU!

 

Mariji je "tutnuo" novčanicu iza leđa i tek kada je bila sigurna da je u njenim rukama, pristala je da se uda za ovog Nišliju.

Naravno, u pitanju je bio fora, koju su se mladenci dogovorili da izvedu, kako bi nasmejali prisutne goste, a sve to su zabeležile i kamere, pa je Zoran snimak okačio i na društvenu mrežu Twitter

Iznad videa je napisao i: "Uvek u džepu imajte 100 evra za ne daj bože..."

Čestitke i komentari su odmah počeli da se nižu, pa su tako neki od komentara bili kako je "ovo nešto najjače", "Svaka čast, slatko ste me nasmejali", a u jednom od njih je i san mladoženja otkrio da je sve, zapravo, bila Marijina ideja.

Inače, u opisu Zoranovog profila, između ostalog piše i "Volim jednu Mariju...".

 

Pa vi recite da je romantika izumrla i da više nema pravih ljubavi. Ako ništa drugo, Zoran i Marija su, ovim činom, mnogima vratili veru u istu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Ako smo ovako nisko pali da se čitava nacija bavi jeftinom forom dvoje Leskovčana, prazilukovića, koji su se venčali u prestižnom hotelu u Nišu, onda sam veoma zabrinuit količinom intelektualnog i moralnog posrnuća nacije. Molim vas da ne mešate romantiku, čjubav i dobar ukus, sa jeftinim forama i ženama i primitivnim promovisanjem ljubavi na sva zvona, ali virtuelno, da se javnost zadivi, samo ne znam čime... Ako se zaista voli jedna Marija, to ne mora da stoji u ličnim ispravama i na ulaznim vratima njihove kuće, na društvenim mrežama i slično... Ljubav je pre svega, nematerijalna kategorija. Gospođica, sda gosšođa, Marija je "tutnjavanjem" novčanice da bi rekla DA, ispala jeftina, koja je ovim polu-papučarom polu-mužem i čovekom obrisala patos. Svakako, žeim im puno sreće, trebaće im. Svako dobro.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija