• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.08.2019

17:20 >> 17:23

(FOTO) ZA SREĆU JE POTREBNO 14 KVADRATA! Ovo je najlepša kuća na svetu!

Zanimljivosti

(FOTO) ZA SREĆU JE POTREBNO 14 KVADRATA! Ovo je najlepša kuća na svetu!

Podeli vest

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću od prikolice

Ova sjajna mala kuća izgleda kao kućica za lutke, ali nije igračka, već praktičan dom uređen sa puno ljubavi i stila, piše Lovesensa.rs.

Mala kuća na točkovima koju vam predstavljamo savršen je primer kako izgleda dom koji u potpunosti kreirate prema svojim potrebama.

Doli iz Viktorije (Australija) dizajnirala je funkcionalan dom u kojem se stepenicama penjete do divnog prostora za spavanje.

 

U stepeništu je skriven prostor za skladištenje, dok se u donjem delu kuće nalazi mala kuhinja i unikatno kupatilo.

 

Doli je isplanirala i napravila dom koji je apsolutno prilagođen njenoj visini, pa ima mesta i za raspremanje, pa čak i za vežbanje joge.

 

Mala i praktična kuhinja, čarobna kombinacija boja, zanimljiva dekoracija i predivne biljke čine da ova kuća izgleda kao ostvarenje ženskog sna.

Nakon što je 3 godine živela u srcu Melburna, Doli je odlučila da pobegne od gradske gužve i na jednoj farmi izradila je mini kuću. Njena kuća je napravljena od prikolice veličine oko 14 kvadrata.

 

 

Ukoliko i vi maštate o malom domu koji ima sve što vam je potrebno i koji je potpuno sređen u vašem stilu, sigurni smo da će vas ova kuća potpuno očarati i inspirisati.

 

Ispod pogledajte još fotografija prelepe kućice:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija