• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

14.08.2019

12:42

(VIDEO) RODILA U 61. GODINI DETE SINU! BEBI JE I MAMA I BAKA! Žena iz Omahe bila je surogat majka svom SINU homoseksualcu

Zanimljivosti

(VIDEO) RODILA U 61. GODINI DETE SINU! BEBI JE I MAMA I BAKA! Žena iz Omahe bila je surogat majka svom SINU homoseksualcu

Podeli vest

Žena koja ima 61. godinu porodila se i dobila devojčicu, koja će joj biti unuka, s obzirom da ju je rodila za svog sina i izjavila da joj je trudnoća bila isto kao pre 30 godina kada je prvi put donela dete na svet

Sesil Eledž je pristala da bude surogat majka za svog sina Metjua (32) i njegovog muža Eliota (29) koji su razmatrali vantelesnu oplodnju posle venčanja 2015. godine.

Iako se poslednji put porodila pre tri decenije, i u menopauzi je već deset godina, Sesil je ubedila ovaj bračni par da će moći da im rodi dete.

Posle niza medicinskih testova, doktori su joj rekli da ima telo četrdesetogodišnjakinje i postala je trudna iz prvog pokušaja. 

Sesil je 25. marta rodila zdravu bebu, Umu Luiz Doerti-Eledž u Omahi.

- U odnosu na prethodnu trudnoću, jutarnja mučnina je bila jača. Bolove sam imala tek pred porođaj, ne ranije. Nisam očekivala ovoliko publiciteta, jer smatram da je ovo najnormalnija stvar na svetu - izjavila je Sesil, kojoj nije bio problem da se odvoji od unuke.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

 

 

Metju je rekao da im se njihova majka ponudila kao surogat za porodičnom večerom i mislili su da se šali. Kada su otišli u bolnicu da razmatraju opcije, posle obavljenih testova medicinska sestra im je rekla da je to moguće, jer je Sesil sasvim zdrava.

Sesil svakodnevno ide na trčanje, vozi bicikl i vežba na spravama. Jedino što je počela da pije estrogen kako bi joj telo ponovo ušlo u menstrualni ciklus.

SVAKA ČAST, MAMA! Špankinja rodila dete u 62. godini!

Sesil se neće u velikoj meri uključivati u vaspitanje njene unuke, ali par je odlučio da se ne seli daleko. Uma se hrani mlekom koje donira prijateljica njenog sina.

Metju ostaje kod kuće i brine o Umi dok Eliot radi. Svakog petka, Sesil i njen muž čuvaju dete.

Inače, rizik za trudnoću već počinje kad žena napuni 40 godina, pa su mnogi ljudi na internetu slali podršku i reči oduševljenja hrabroj Sesil.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija