• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

23.08.2019

13:58

(VIDEO) SURVALI SE AVIONOM U MORE, PA PRAVILI SELFIJE NA OLUPINI! Pilot, kome je otkazao motor, uspeo da spase sebe, putnicu i telefon!

Zanimljivosti

(VIDEO) SURVALI SE AVIONOM U MORE, PA PRAVILI SELFIJE NA OLUPINI! Pilot, kome je otkazao motor, uspeo da spase sebe, putnicu i telefon!

Podeli vest

Društvene mreže su preplavili snimci iz Tihog okeana na kojima je pilot Dejvid Leš, koji govori da mu se upravo srušio avion

Letilici je, kako se sumnja, otkazao motor, pa je Leš sleteo na površinu mora, a niko nije povređen, javljaju mediji. 

Potom su on i putnica stali na krilo aviona i počeli da snimaju ono što se događa. 



- Udarac je bio slab, uopšte nije bilo problema i odmah smo otvorili vrata i izašli na krilo. Napravili smo brzi popis onoga što se nalazi u avionu. Zgrabio sam svoj telefon i ključeve automobila. Znao sam da imamo oko 20 ili 30 sekundi pre nego što avion potone - kazao je Leš. 

(ŠOKANTAN VIDEO) DRAMA U SIJETLU! Aviomehanicar ukrao avion PA SE SRUŠIO U MORE!


U moru su bili 40 minuta pre nego što je stigla pomoć, a na snimcima, koje je pilot objavio na društvenim mrežama, vide se on i putnica kako se smeju i govore da su preživeli nesreću i sada čekaju pomoć. 

- Brzo je postalo hladno u okeanu. Nakon otprilike 20 minuta, počeo sam da se smrzavam. Svuda je bilo meduza. Oko nas je bilo i kitova. Čekali smo dok smo mogli na krilu. Avion je potonuo, ušli smo u vodu. Meduze su nas dodirivale i pekle sve vreme - rekao je Leš.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija