• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: travel and leisure/informer.rs

22.09.2019

13:25

(FOTO) A DECA U AFRICI GLADUJU! Prva klasa u avionu ukrašena sa 500.000 dijamanata!

Zanimljivosti

(FOTO) A DECA U AFRICI GLADUJU! Prva klasa u avionu ukrašena sa 500.000 dijamanata!

Podeli vest

Avio-kompanija objavila fotografiju na kojoj je bar u prvoj klasi ukrašen sa pola miliona dijamanata. Ali - lažnih...

Avio-kompanija je prošle godine napravila pravu pometnju na društvenim mrežama objavivši fotografiju Bling(svetlucav) 777 aviona. Zapravo se radilo o umetnici koja se bavi “ukrašavanjem“ svega što stigne, pa je tako i avion Emirata ukrasila dijamantima. Mnogi su bez imalo sumnje poverovali da je avion realnan.

 

(VIDEO) OJADIO RODITELJE! Dečak SE ZAIGRAO i u video igrici potrošio NEVEROVATNIH 62.000 dolara!

Nakon godinu dana, umetnica Sara Šakel, ponovo je napravila istu pometnju na društvenim mrežama. Zapravo, ljudi počinju da veruju onda kada Emirati Erlajns objavi njene fotografije na svom profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emirates (@emirates) дана 17. Сеп 2019. у 8:02 PDT



Ovaj put je u pitanju bar u prvoj klasi. Potpuno je ukrašen dijamantima koji svetlucaju unaokolo dok stjuardesa ljubaznog osmeha čeka da neko poruči. Avio-kompanija je objavila i ovo delo Sare Šakel, bez jasne poruke koja bi objasnila da se radi o lažnoj fotografiji.

Koliko pažnje je umetnica svojim radom privukla i koliko se ta ideja svidela ovoj avio-kompaniji govori činjenica da su čak pozvali stručnjaka u Svarovski radnji kako bi saznali koliko bi bilo potrebno kristala da se bar sa fotografije učini realnim.



Odgovor je bio da bi bilo neophodno barem mesec dana rada, kako bi se ugradilo 500.000 kristala koliko bi bilo potrebno da se ovaj “sjajan plan“ realizuje.
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija