• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2021

10:24

ĐANLUKA SE REVAKCINISAO U BEOGRADU! Evo šta je izjavio ITALIJANSKI BIZNISMEN, otkrio i da li ostaje u prestonici sa suprugom! /FOTO/VIDEO/

Zoran Sinko

Zanimljivosti

ĐANLUKA SE REVAKCINISAO U BEOGRADU! Evo šta je izjavio ITALIJANSKI BIZNISMEN, otkrio i da li ostaje u prestonici sa suprugom! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Popularni italijanski milioner, Đanluka Vaki (52), poznat i kao "Plejboj deka", revakcinisao se danas u Srbiji...

Poznati italijanski influenser i biznismen Đanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu 12. maja, a sada je ponovo došao u Srbiju kako bi se revakcinisao u Hali 3 Beogradskog sajma i odmah otkrio novinarima da ima srpske krvi i pobrao sve simpatije.

- Kao što sam rekao mnogo puta veoma sam srećan što sam ovde i što ste mi dali priliku da se revakcinišem upravo ovde. Kao što znate ja sam i DJ, i jedva čekam da dođem ponovo u Srbiju i napravim koncert kada se jednom ova pandemija završi. Iako sam planirao da ostanem, moram danas da se vratim u Italiju, jer imam zakazane brojne sastanke - rekao je Đanluka nakon revakcinacije na Sajmu. 

Đanluka je sleteo u Beograd da primi imunizaciju privatnim avionom, a na sebi je nosio belu košulju i sako i dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Foto: N.T.

Đanluka Vaki sleteo u Beograd

"Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam", rekao je Đanluka.

Foto: informer.rs

Đanluka Vaki i zamenik gradonačelnika Goran Vesić

"Ovde se osećam kao kod kuće, organizacija je najbolja. Srećan sam što sam ovde", dodao je italijanski milioner i objasnio da su sve vakcine dobre, kao i da svi moraju da je prime da bi bili dobro. On je otkrio i da nije imao nuspojave posle vakcine.

Foto: informer.rs

Đanluka sa suprugom

Podsetimo, srpsku prestonicu stigao privatnim letom i to samo kako bi se vakcinisao, a to mu je priuštio prijatelj kog ima u Srbiji. 

Poznati Italijan tada je uputio veliku zahvalnost Srbiji preko društvenih mreža.

"Vraćamo se u Bolonju, vakcinisali smo se u Beogradu. Hvala Srbijo", rekao je Đanluka Vaki u video snimku koji je objavio iz aviona posle vakcinacije.

U video snimku ispod možete pratiti revakcinaciju Đanluke na Sajmu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05