• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2022

09:32

Ušla je u auto i zatekla blatnjavo sedište... Tri dana kasnije u gepeku je pronašla nešto ŠOKANTNO! Odmah je pozvala policiju! (Video)

printscreen TikTok/bethanycoker

Zanimljivosti

Ušla je u auto i zatekla blatnjavo sedište... Tri dana kasnije u gepeku je pronašla nešto ŠOKANTNO! Odmah je pozvala policiju! (Video)

Podeli vest

Amerikanka Betani Koker parkirala je svoj automobil ispred kuće, a kada je ujutru ušla u vozilo zatekla je blatnjavo suvazačevo sedište. Tri dana kasnije otkrila u gepeku je pronašla nešto što ju je potpuno šokiralo

Amerikanka Betani Koker objavila je 31. januara na svom TikTok profilu snimak svog automobila na kojem se vidi blatnjavo suvozačko sedište u njenom automobilu. 

Moj auto je bio kod kuće celu noć i jutros sam ga upalila ne obraćajući pažnju, samo da bih se vratila i videla  blato. Jedino logično objašnjenje je da je blatnjavi muškarac sinoć spavao u mom je***om autu - rekla je Betani.

 

@bethanycoker ~my car was home all night while we were out wheeling til 2am and I started it up this morning not paying attention, only to come back to get in it, and notice the MUD #wtf #mybuttiswet #foryou #fuckoff #fyp ♬ original sound - bethanycoker

 

Tri dana kasnije, 2. februara, Betani je u svom gepeku pronašla nepoznatog muškarca, i to potpuno golog.

Ovaj tip je u mom prtljažniku od subote, potpuno go - napisala je u opisu. Trenutno je utorak. Izgleda da sam otkrila odakle blato - napisala je u opisu profila. 

 

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

 

Koker kaže da se skrivao u prtljažniku automobila i kada je snimila prvi video na kojem čisti blatnjavo prednje sedište. 

Na pitanje zašto je u njenom prtljažniku, na šta je on odgovorio: To je ritual inicijacije, dok je na pitanje kako je uošte ušao rekao: Ja sam Papin sin.

Policajci su stigli na mesto događaja i zatekli automobil iz čijeg prtljažnika vire muškarčeve noge. Čuje se kako ga pitaju  može li da obuče pantalone, i "da bi to jako cenili".

Reći ću vam, u celoj svojoj karijeri nikad nisam naišao na tako nešto - rekao je jedan od policajaca na kraju videa.

Koker je kasnije objavila i komentare na brojna pitanja ispod snimka.

Muškarac je trenutno je na psihijatrijskom odeljenju. Izgleda da je bio na listi nestalih osoba... A ja sam ga našla. Ne bih mogla ovo da izmislim ni da hoću - napisala je u odgovoru na jedan od komentara.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija