• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

11:14

ŠOK U RECI! Služba za spasavanje SPAZILA je NJEGA na SANTI LEDA  - jedva su ga SPASILI - ovakva SCENA se NE ZABORAVLJA (VIDEO)

printscreen Twitter @ABC

Zanimljivosti

ŠOK U RECI! Služba za spasavanje SPAZILA je NJEGA na SANTI LEDA - jedva su ga SPASILI - ovakva SCENA se NE ZABORAVLJA (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatna scena snimljena je u Mičigenu u Detroit reci jer je jedan pas bio skoro zaleđen na santi leda i čekao da ga neko spasi, baš kao u čuvenoj sceni iz "Titanika"

 

 

Zamislite jadnog psa kako je smrznut čekao da ga neko primeti po hladnoći, jer je jedva mogao da se pomera. On je plutao na santi leda po reci, a bio je izmučen od gladi i hladnoće.

Kada je došla služba za spasavanje, pas je bio toliko smrznut da nije mogao da se pomera, ali su nažalost morali da ga povuku u vodu, kako bi ga dovukli na brod.

Pas je sigurno izbegao sigurnu smrt u reci, jer je iovako bio na ivici.

Ovo je još jedan dokaz o velikom prijateljstvu između pasa i ljudi, jer ljubav nema granice.

Pogledajte podvig koji je oduševio sve na društvenim mrežama, a snimak je pregledan oko 30.000 puta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 2 godine

Sara Jo.Prosecna pevacica sa prosecnim izgledom,ali sa,, jakum ledjuma,,Drugog objasnjenja nema za njeno uporno guranje na muzickoj sceni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija