• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2022

20:55

KAKO POLJUPCI OTKRIVAJU DUBOKA OSEĆANJA MUŠKARCA? Evo šta kažu stručnjaci!

Zanimljivosti

KAKO POLJUPCI OTKRIVAJU DUBOKA OSEĆANJA MUŠKARCA? Evo šta kažu stručnjaci!

Podeli vest

Poljupci izazivaju hemijsku reakciju u našem mozgu, uključujući "rafal" hormona oksitocina - hormona ljubavi, jer on pospešuje osećaj naklonosti i privrženosti. Nauka kaže da je oksitocin posebno važan jer pomaže muškarcima da se vežu za partnera i ostanu verni

Neki vole da poljubac bude strastven i divlji, dok drugi vole da se ljube sporo, nežno... Muškarci ljube na razne načine, a svako mesto na koje voli da stavi poljubac nešto znači. Evo šta poljupci otkrivaju o dubokim osećanjima koje muškarac gaji.

Poljubac u usne

Ako ste u kraćoj vezi, brz, prilično suv poljubac i onaj uz često zatvorena usta - način je na koji se muškarac s vama pozdravlja ili oprašta. Ako ste u dužoj vezi i on vas ovako ljubi u javnosti, to je celom svetu dokaz da on s vama ima ozbiljne namere. Ukoliko ste u dugoj vezi i on vas ovako ljubi dok ste kod kuće, gde vas niko ne vidi, znak je da ste postali deo njegove rutine i njegovog života.

Foto: Shutterstock

Poljubac



Poljupci u teme

To znači da on želi da brine o vama. Kad vas muškarac poljubi u teme, to znači da se oseća zaštitnički prema vama. Time vam daje do znanja da mu je stalo do vas, da mu značite više nego iko. Ovakav poljubac je sladak, drag i nežan.

U ruku

Poljubac u ruku je neka vrsta koketiranja. Ako vaš muškarac često poseže za vašom rukom, možete biti sigurni u nekoliko stvari: ima izuzetno samopouzdanje i pravi je šaljivdžija, pun duha, ali i vetropir. Ne mora da znači da su njegova osećanja neiskrena, ali on na ovaj način pokazuje da nema ozbiljne namere.

Poljupci sa unutrašnje strane lakta

Posle ovog poljupca sve postaje strastvenije. Jedino što ga sprečava da vam skine svu odeću jeste činjenica da ste u javnosti. Ovim poljupcem muškarac vam daje do znanja da zna kako deluje žensko telo i da se ne boji da to znanje iskoristi. Budite sigurni da ste muškarcu veoma fizički privlačni, ali ako ne "pomeri" poljubac na neko drugo mesto, od ozbiljne ljubavi nema ništa.

Foto: Shutterstock



U vrat

On gaji snažna osećanja prema vama. Ovakav poljubac je romantična uvertira. Ako vas poljubi u vrat, govori vam da vas želi i da žudi za vama.

Francuski poljubac

Potpuno je zadivljen i opčinjen vama. Kad vam rukama obuhvati celo lice, otkriva koliko je ludo zaljubljen u vas. Ovakvi poljupci način su da vam pokaže koliko ste mu privlačni na sve načine.

Poljupci u obraz

Poljubac u obraz je totalna suprotnost francuskom poljupcu. To je znak da on s vama želi prijateljstvo, a možda ni to... Čovek koji vas ljubi u obraz govori vam da mu je stalo do vas, ali nikad s vama ne želi ništa ozbiljnije.

U oko

Kad vas muškarac poljubi u oko, to bi moglo da izgleda čudno jer se oko ne smatra erogenom zonom. Ali muškarac ovim poljupcem govori da vas voli i da u vama vidi ceo svet. To čini zato što želi da znate da ste voljeni, obožavani i cenjeni.

Ljubi vas u čelo

Dok vas ljubi u čelo, pokazuje vam da vas istinski voli, ceni i poštuje. Govori vam da će biti tu za vas i da želi da vas zaštiti. Voli vas celu, a ne samo vaše telo.


Stomak pun poljubaca

Ako vas muškarac često ljubi u stomak, to znači da se sa vama 100 odsto oseća prijatno i opušteno i veruje da je i vama tako sa njim. Ova vrsta poljupca takođe može da znači da on zamišlja kako sa vama ima i dete.

Poljupci u grudi

Poljupci u grudi način su da vam pokaže da je pažljiv i iskusan i da želi da vidite koliko je strastven i koliko želi da vodi ljubav s vama. Želi da uživate u ljubljenju s njim i u svemu što sledi.

Otkrijte rame...

Ako voli da vas ljubi u rame, potpuno vam veruje. Kad vas ljubi u rame, podsvesno vam daje srce, telo i dušu i zahvaljuje vam što ste to i vi uradili. Iznad svega kaže vam da vam veruje i da vas ceni. Fizički i emocionalno ga privlačite. Želi da se osećate voljeno i pokazuje vam snažnu emocionalnu vezu koju ima s vama.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15