• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.06.2022

13:10

ZATEKLA SAM GA KAKO SE SAMOZADOVOLJAVA S DEVOJKOM PREKO VIBERA! Bili su vereni, a on ju je ponizio na najgori mogući način!

Zanimljivosti

ZATEKLA SAM GA KAKO SE SAMOZADOVOLJAVA S DEVOJKOM PREKO VIBERA! Bili su vereni, a on ju je ponizio na najgori mogući način!

Podeli vest

Devojka je na sajtu za ispovesti podelila kako je uhvatila verenika u prevari i to sa "drugaricom"

Na jednom sajtu postvećenom objavljivanju ispovesti, mogu se pročitati najrazličitija životna iskustva i priče, kako lepe, tako i one manje fine.

Najviše je ljubavnih priča, a događaj koji je jedna devojka opisala, ostavio je mnoge bez teksta i u neverici, pitajući se da li zaista nekome možemo bezrezervno verovati:

- Da napišem šta se meni desilo pre mesec dana. Živela sam sa, sad već bivšim, verenikom 6 meseci, a zajedno smo bili 5 godina. Bio je divan, da ne pomisliš da može nekoga da prevari ili laže. Jedno veče sam upala u wc dok je bio unutra, nismo mogli da zaključamo wc, da bih ostavila peškir. Zatičem njega kako se samozadovoljava sa nekom devojkom na kameri na viberu. On u šoku u trenutku nije znao šta će pre da uradi, da li da pusti "druga" ili prekine video poziv, devojka je prekinula čim me je videla. Da stvar bude još gora, ta devojka je njegova drugarica za koju "ne treba da brinem, jer je zna ceo život, kao sestra mu je" haha. Tako da nemojte da vas ništa iznenadi u životu od muškarca, prijatan dan - napisala je ova devojka, a komentari su odmah počeli da se nižu:

Foto: Shutterstock

preljuba

- Imam 23 godine i odlučila sam. Znači moj momak neće imati ženske prijateljice. Meni takav ne treba u životu. Moj tata nije imao prijateljice, brat ima samo muško društvo, ja imam samo žensko društvo. Neka sam ograničena, ali znam za milion ovakvih slučajeva gde dečko prevari curu sa prijateljicom.

- Ne znam ni koji će mi đavo momak, ako treba da ga pazim od ženskih osoba oko njega. Nek se leče.

- Ako je ovo napisala Marija, sestro slatka ne čudi me uopšte. I ako si stoku ostavila, i nadala sam se da hoćes, jer je on (S) stoka neotesana i da znaš da je muvao sve oko sebe, uključujuci i mene, samo nisam mogla da ti kažem, jer se slabo znamo, ali muvao je sve što je žensko.

Šta biste vi uradili na mestu ove devojke?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija