• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

27.07.2022

13:58

PAS, MAČKE ILI SRCULENCE? Šta ste prvo ugledali na slici, otkriva vaš PRAVI KARAKTER! (FOTO)

Twitter/@glupostziva

Zanimljivosti

PAS, MAČKE ILI SRCULENCE? Šta ste prvo ugledali na slici, otkriva vaš PRAVI KARAKTER! (FOTO)

Podeli vest

Saznajte da li ste više lojalni, skloni nalaženju romanse ili neko koga ljubav prati na svakom koraku

Kada se radi o testovima ličnosti, mnogi ostanu zatečeni kada pomoću samo jedne slike, otkriju nešto više o sebi ili nekome drugom.

Možda ste i znali da posedujete baš te neke osobine, ali jednostavno nikada niste o njima razmišljali ili umeli da ih iskažete na pravi način.

Upravo ovaj test je jedan od onih, koji će vam pokazati šta vas to izdvaja od drugih.

Pogledajte sliku i recite šta sta prvo ugledali?

PAS

Pas je poznat po svojoj lojalnoj i zaštitničkoj prirodi. Ne samo da preslatki, već i veoma zabavni! Prema istraživanjima iz 2010. godine, oni koji sebe smatraju "psećim osobama", imaju ekstrovertnu ličnost. Oni su prijateljski raspoloženi, laki i odgovorni.

Ako ste videli sliku psa, to znači da ste i vi odani poput njih i takođe znate kako da se opustite i zabavite s vremena na vreme. Možete biti pomoć koja je ljudima potrebna, rame za plakanje ili ludi prijatelj, koji sve pozdravlja sa vedrim osmehom. Koristite svoju dobru prirodu da budete ljubazni prema onima oko vas. Vaša energija je ta koja može pomoći drugima da spuste svoj gard i da istinski prihvate pomoć koja im je potrebna.

MAČKE

Da li ste znali da su mačke u drevnom Egiptu smatrane mističnim i bogolikim stvorenjima? Ako ste prvo uočili dve mačke, onda to znači da imate oko za detalje. Mačke su oduvek bile povezane sa inteligencijom i božanstvom, zbog svog mirnog ponašanja, koje može predstavljati spokoj i savest.

Ako ste prvo videli dve mačke, to može predstavljati novu romansu u vašem životu, značajno prijateljstvo sa članom porodice ili prijateljem. Mačke su noćne i najaktivnije noću, tako da ćete društvo koje tražite verovatno naći nakon dugog radnog dana: prijatnog obroka, noćnog izlaska sa prijateljima ili jednostavnog druženja sa voljenom osobom.

SRCULENCE

Ukoliko ste prvo videli srce, za vas je ljubav na svakom koraku. Za vas postoje dve opcije – ili ćete ljubav života pronaći na poslu nakon duge veze, kada ste u malo ozbiljnijim godinama ili ćete tu osobu upoznati uskoro i ostati s njom ceo život, ne pomišljajući na raskid.

BONUS VIDEO:


Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/jeste-li-zaljubljivi-ili-stvoreni-da-budete-sami-otkrit-ce-vam-ova-fotografija-1602224 - www.vecernji.hr


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija