• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2022

17:21

KRALJICA OBUKLA ŠORC OD 1100 DINARA! Ponovo je dokazala da je ikona stila! (FOTO)

Tanjug/AP

Zanimljivosti

KRALJICA OBUKLA ŠORC OD 1100 DINARA! Ponovo je dokazala da je ikona stila! (FOTO)

Podeli vest

Španska kraljica Leticija privukla je pažnju publike tako što je prošetala ulicama Majorke noseći fantastični šorc koji košta samo 10 evra

Leticija važi za ikonu stila i bilo da izabere glamurozne toalete visoke mode ili pristupačne komade popularnih brendova. Kraljevska porodica trenutno uživa na odmoru na Palmi de Majorci i gde god se pojave, privlače pažnju.

Leticija se u sredu prošetala ulicama Majorke noseći fantastični šorc koji košta samo 10 evra. Reč je o kratkim pantalonicama francuske marke Pimkie, plave boje s belim prugama.

 

 

Simpatična 49-godišnja kraljica uparila je šorc s jednostavnom belom bluzom.

Ovog puta odlučila se za plavo-belu torbu sa smeđim kožnim ručkama. Reč je o vrlo praktičnom i udobnom modelu.

Leticija je celu kombinaciju zapečatila sunčanim naočarama s okruglim okvirom i bež espadrilama.

 

 

U međuvremenu, starija ćerka, šesnaestogodišnja princeza Leonora, šetala je uz majku u haljini s cvetnim printom iz Manga.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Ona vam je naravno pokzala marku sorca i vi ste pronasli da kosta 10 eura. Prvo, morala bi da obilazi kvart gde je garderoba bagatela a neverujem da je to njen stil. Losi voajeri ovi nasi stilisti.

Radmila

pre 1 godinu

Kraljice i princeze mogu da nose komad garderobe od 10 evra, ali naše starlete i "pevačice" ne mogu. One baš moraju da nose markiranu skupu odeću. Nisu one isto što i kraljice i princeze.

Serena

pre 1 godinu

Boze, devojcice je prerasle. Pa kraljica nema plavu krv, ali je iz kuce ponela vaspitanje i obrazovanje sto je na Dvoru jos 'doradila'. Ovo ovde, sve same pevaljke bez skole i poneka 'starleta', potekle iz primitivnih sredina od polupismenih roditelja, 'ubise' sa cenama cipela, tasni, odece, opreme za decu i unucad, a sve se mogu svesti pod: Nasla se svinja u cem nije bila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija