• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

19:04

ANA JE GODINAMA NOSILA OGRLICU KOJA JE KRILA VELIKU TAJNU! Njen dečko se PREZNOJAVAO zbog toga, a nikada ne biste pogodili o čemu se RADI (VIDEO)

Zanimljivosti

ANA JE GODINAMA NOSILA OGRLICU KOJA JE KRILA VELIKU TAJNU! Njen dečko se PREZNOJAVAO zbog toga, a nikada ne biste pogodili o čemu se RADI (VIDEO)

Podeli vest

Kao i svaki zaljubljeni par, Ana i Teri, čekali su pravi momenat da pređu na sledeći korak u vezi. Ana je priželjkivala da je on zaprosi, a na kraju se to i dogodilo. Teri iz Australije odlučio je da Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita

Ana nije imala pojma da je u privezak ogrlice Teri sakrio - dijamantski prsten.

- Jednom smo se šetali gradom i prolazili pored nekoliko zlatara i Ani se jako svidela jedna ogrlica, a čoveku koji ju je prodavao se svidela njena: malo je falilo da se na licu mesta zamene, a meni je srce skoro stalo - prisetio se Teri kako se više puta preznojavao zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Par je otputovao u Škotsku, a tamo je Teri, na Anino zaprepašćenje, zamolio da skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični mladić spustio se na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom, piše Večernji.hr

- Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata pet godina imala vredan prsten, pa je prebledela - ispričao je on.

- Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan! - bila je njena "romantična" i spontana prva reakcija na činjenicu da je oko vrata pet godina nosila vredan prsten. Nekoliko trenutaka kasnije shvatila je da je zaprošena, pa je ushićeno vrisnula - "Daa!" , pa je kasnije zaboravila da je bila ljuta...

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija