• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.08.2022

22:47

NOVO VENČANJE, NOVI MEDENI MESEC! Evo gde sada uživaju Ben i Dženifer - o njenom STAJLINGU svi pričaju! (FOTO)

reuters

Zanimljivosti

NOVO VENČANJE, NOVI MEDENI MESEC! Evo gde sada uživaju Ben i Dženifer - o njenom STAJLINGU svi pričaju! (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se nakon venčanja u Las Vegasu, venčali i u Džordžiji, a sada uživaju u Evropi, na novom medenom mesecu

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se pre mesec dana venčali u Las Vegasu, a detalje ceremonije i fotografije, pevačica je tada podelila sa svojim pretplatnicima na "On the Jlo", ističući da je sve bilo baš onako kako je zamislila:

- Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je bitna u braku su to dvoje i obećanje koje dajemo da ćemo voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi i dobri jedno prema drugome. Mi smo to imali. I mnogo više. Najbolje veče u našem životu. Hvala "Little White Wedding chapel" što su mi dozvolili da koristim sobu za odmor za presvlačenje, dok se Ben presvlačio u muškoj sobi - napisala je između ostalog Dženifer.

Njihovo drugo venčanje održano je u vili glumca i reditelja Afleka u Džordžiji vrednoj 8,9 miliona dolara, a fotografije iz vazduha koje su procurile na Internetu, prikazuju par kako šeta belim tepihom i grli se na snežno belom oltaru.

Kako već dolikuje, nakon drugog venčanja, usledio je i drugi medeni mesec, koji su mladenci odlučili da provedu u Italiji.

Paparaco ih je uhvatio kako šetaju ulicama Milana, a Dženifer je izgledala dostojna modne prestonice.

Jednom prilikom je blistala u belom kompletiću, koji se sastojao od topića i pantalona, dok je drugi put bila u haljinici.

Ono što je ipak bilo konstantno i nepromenjeno jeste njen široki osmeh i zaljubljena energija, koju je širila oko sebe.

Evo i kako su izgledali:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veronika Star

pre 1 godinu

Ne znam zasto, ali ova Dzenifer Lopez mi tako ide na nerve. U svim filmovima igra iste uloge, sa istom facom i istim manirom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija