• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.01.2023

11:27

ČUDNA KAMPANJA, KOJA JE ODUŠEVILA MNOGE!  Za dan zaljubljenih dajte bubašvabi ime bivšeg dečka, pa mu je i pošaljite!

printscreen

Zanimljivosti

ČUDNA KAMPANJA, KOJA JE ODUŠEVILA MNOGE! Za dan zaljubljenih dajte bubašvabi ime bivšeg dečka, pa mu je i pošaljite!

Podeli vest

Kampanja zoološkog vrta iz Toronta, nudi mogućnost da imenujete bubašvabu po bivšoj ljubavi i pošaljete im sertifikat elektronskim putem.

Zoološki vrt u Torontu pokrenuo je kampanju u kojoj daje mogućnost da nezadovoljni ljudi, koji su izašli iz veze ili bili ostavljeni, imenuju bubašvabu u čast tog nekoga sa kim ipak ne provode Dan zaljubljenih.

Ovo je prvi put da Zoološki vrt u Torontu vodi ovu kampanju za tu priliku.

- Prilike za imenovanje nisu ograničene samo na bivše – bubašvabe možete nazvati po svom šefu, bivšem prijatelju, rođaku ili bilo kome drugom ko vas je "maltretirao" - navodi za CTVNews, Kelsej Godel, koordinator za nadzor i angažman donatora u "Toronto Zoo Wildlife Conservancy".

Da bi imenovali bubašvabu, stanovnici Torontona mogu da odu na mrežu i izaberu "Posvetite svoju donaciju", izaberu "U čast" i popune prazno mesto, kako bi naveli ime po svom izboru. Kada sve bude popunjeno, postojaće opcija da toj osobi pošaljete karticu e-poštom ili da odštampate digitalni sertifikat, da biste ga sami isporučili.

Foto: Pixabay

bubašvaba

Kako bi realizovali ovo, potrebno je uplatiti minimalnu humanitarnu donaciju od 25 dolara.
- Želeli smo da ponudimo nešto ljudima koji možda žele da obeleže Dan zaljubljenih na drugačiji način - rekao je Godel.

- S obzirom na to, Zoološki vrt u Torontu i Zaštita divljih životinja u zoološkom vrtu u Torontu poštuju sva stvorenja - velika i mala. Bubašvabe igraju veoma integralnu ekološku ulogu u svojim domovima u prašumi, tako što pomažu u razgradnji šumskog smeća i životinjskih fekalnih materija i hrana su za druge životinje, prenosi toronto.ctvnews.ca.

Iako Zoološki vrt neće deliti sva imena bubašvaba na kraju kampanje, Godel je rekao da će podeliti najpopularnija.

- Imali smo više Kajlija i Džefova!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija