• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

15:00

STARI JUGIĆI U AMERICI NA CENI! Jugo kabrio iz 1988. prodat za 11.000 evra (FOTO)

Printscreen You Tube Alfredo_Yugo

Zanimljivosti

STARI JUGIĆI U AMERICI NA CENI! Jugo kabrio iz 1988. prodat za 11.000 evra (FOTO)

Podeli vest

Ako slučajno u garaži imate starog "jugića", možda čuvate pravo malo bogatstvo!

Kako piše slovenački sajt Metropolitan.sl, potražnja za ovim automobilom u Americi je sve veća, pa je jedan kabriolet na nedavnoj aukciji prodat za čak 11.000 evra!

"Zastavin" "jugo" u Americi je dugo važio za jedan od najgorih automobila. Na negativnim listama zauzimao je prvo mesto kao najružnije vozilo, ali izgleda da se situacija u poslednje vreme znatno promenila.

Neimenovani kupac iz Amerike kabriolet iz 1988. godine platio je 12.100 dolara, odnosno 11.144 evra, što je zasad rekordna cena za taj model. Reč je o izuzetno očuvanom automobilu, koji je prešao skromnih 100.000 kilometara i koji ima kožna sedišta u bež boji.

 

 

U Srbiji vrede manje od 1.000 evra. Na sajtu "Polovni automobili" stari "jugići" mogu da se nađu i po ceni manjoj od 1.000 evra. Zapravo, gotovo 90 odsto vozila ovog modela u rasponu je od 200 do 700 evra. Uglavnom su u voznom stanju, a veliki broj je neregistrovan.

Najskuplji "Zastavin" "jugić" na oglasima u Srbiji košta 5.300 evra. Reč je o kabrioletu iz 2004. godine, izuzetno očuvanom, s malom kilometražom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija