• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

11:25

NE KORISTIMO TOALET PAPIR, MUKA MI JE OD NJEGA! Majka izazvala HAOS na mrežama: Zadovoljna sam i štedim dosta novca! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

NE KORISTIMO TOALET PAPIR, MUKA MI JE OD NJEGA! Majka izazvala HAOS na mrežama: Zadovoljna sam i štedim dosta novca! (VIDEO)

Podeli vest

Majka Šenon Rouz izazvala je pravu buru komentara kada je objavila na TikToku da njena porodica ne koristi toalet papir, ali da imaju bide u kojem se peru.

- Od klasičnog WC papira me jeza hvata, muka mi je od njega. Mislim da je običan toalet papir odvratan. Raspada se i zalepi... Uf... grozno. Radije bih vodu i krpu. Osećam da smo ovako čistiji tamo dole - dodala je.

Takođe, otkrila je da sama izrađuje višekratni toalet papir od komadića flanela koji samo porubi. Sama izrađuje i višekratne maramice od stare posteljine, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korišćenja stavi u mašinu za veš i opere s odećom koja se našla unutra.

 

 

Odustala i od uložaka

Osim toga, odustala je i od jednokratnih higijenskih uložaka. Umesto njih, upotrebljava platnene jastučiće koje posle redovno pere.

- Zadovoljna sam i štedim dosta novca. Uz to, to je sjajno i za našu životnu sredinu - kaže Šenon.

Radoznali ljudi koji su pogledali njen video upitali su je da li i gostima daje pamučne krpe umesto papira, na šta je ona odgovorila:

- Da, uvek imamo običan toalet papir za goste. Imam sve za jednokratnu upotrebu za goste, samo mi to ne koristimo - odgovorila je ona.

I dok je mnogima ovo odličan potez, posebno zbog sve popularnijeg trenda #zerowaste koji promoviše stvaranje što manje otpada je moguće, drugi su komentarisali kako im je sve to previše gadljivo, prenosi The Sun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno je

pre 11 meseci

Od starog Rima i Persije, koristi se voda. Papir i slične stvari doneli su varvari Germani sa severa, koji u postojbini nisu imali pristup tekućoj vodi, kada su zauzeli Rim. Prosto, kada su vam ruke prljave, čime ih perete? Vodom ili jučerašnjim novinama? Najčešći uzrok raka debelog creva je upravo nehigijena. Do pre 12 godina imao sam hemoroide. Posle 6 meseci higijenskog pranja, nestali su.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija