• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.05.2023

17:00

NAJLELEGANTNIJA PUNĐA U SAMO PAR POTEZA! U salonu bi vam za ovo papreno naplatili! (VIDEO)

Instagram/averkievatatiana

Zanimljivosti

NAJLELEGANTNIJA PUNĐA U SAMO PAR POTEZA! U salonu bi vam za ovo papreno naplatili! (VIDEO)

Podeli vest

Kako biste napravile ovu frizuru dovoljna vam je samo jedna gumica za kosu.

Verovatno ste nekada došle u situaciju da treba da idete na neki događaj, ali da jednostavno ne znate šta biste radile sa kosom. 

Iako su mogućnosti velike, često baš u tim "kriznim" momentima inspiracija izostane, pa se odlučite za staro dobro ispravljanje kose presom ili možda neki standardni visoki rep.

Međutim, ukoliko želite da u samo nekoliko poteza dobijete frizuru za koju bi vam u salonu sigurno naplatili i par hiljada dinara, ovo je prava stvar za vas.

Punđe su nešto što nikada ne izlazi iz mode, a samo zavisi na koji način ćete je napraviti. Ovo je bez sumnje jedna od najelegantnijih varijanti, pa tako najbolje ide uz neku haljinu sa izraženim dekolteom ili možda čak spreda zatvorenu, a otvorenih leđa.

U svakom slučaju, kakva god da vam je toaleta, sa ovom punđom ne možete da pogrešite. 

Sve što je potrebno jeste da uzmete jednu gumicu za kosu, potom kosu skupite u nizak rep i prebacite je preko šake, tako da sa donje strane napravite "omčicu. Zatim kosu koja je ostala da vam visi preko šake, takođe skupite i provučete kroz gumicu, malo raširite punđu i to je to.

Znamo da je ovakve stvari veoma teško vizualizovati samo kroz reči, pa vam zato ostavljamo snimak sa početka teksta, kako biste videle postupak pravljenja.

Predlažemo samo da na kraju sve dobro učvrsitite lakom za kosu i spremne ste za polazak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija