• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2023

15:15

KAKO SE OBUĆI ZA MATURU? Kreatorka Suzana Perić razbija mitove - niske devojke slobodno mogu OVO da nose!

Youtube Printscreen/PRVA

Zanimljivosti

KAKO SE OBUĆI ZA MATURU? Kreatorka Suzana Perić razbija mitove - niske devojke slobodno mogu OVO da nose!

Podeli vest

Kreatorka Suzana Perić ističe da i devojke nižeg rasta mogu da nose dugačke haljine, kao i da je lila boja veoma popularna.

S obzirom na to da je proslava mature veoma važan događaj u životu svake devojke, nije ni čudo što mnoge, mesecima unapred traže pravu toaletu u kojoj će zablistati tu noć.

Iako postoje uverenja da neki modeli nisu za sve devojke, poput dugačkih haljina za devojke koje su niže, modna kreatorka Suzana Perić tvrdi drugačije:

- Svaka niska devojka može da bude u dugačkoj haljini, i to u japankama. Može da izgleda jako se*sepilno, lepše i ženstvenije od visoke devojke, ako ume da iznese. Bitna je proporcija njenog tela, odnosno dužina njenog torza. Ako ima dugu kosu, srednju visinu i nema manekenske mere, onda je bitno da to ne bude preuska duga haljina. Tada gubi na ženstvenosti, ali proporcija tela i širina ramena u odnosu na kukove su najbitniji - rekla je modna kreatorka u jednoj emisiji i dodala:

- Naravno da je idealno kad nam dođe neko ko ima 175 cm i nosi broj 36, ali to nije merilo. Revije su pokazale da ženska oblina dobija više aplauza, iako meni to ne daje bolju sliku za moj model, ali za publiku je bolje. Kada na pistu izvedete prirodnije devojke, dobijaju se veći aplauzi - istakla je Suzana Perić.

SAVETI ZA MATURANTKINJE

Foto: Pixabay

matura

- Imam jako puno maturantkinja, taj broj se enormno povećao u zadnje vreme. One treba same da biraju, mame se više ne petljaju toliko. Ne moraju da pokažu sve atribute i ne treba da budu ekstremne u tome. Treba da budu što svedenije haljine zbog jake šminke i frizure. Ne treba da nose i perje i šljokice, onda izgledaju kao na maskenbalu - savetovala je Suzana Perić i dodala:

- Prošle godine je bilo više boja, a sada su 70 odsto crne haljine sa nekim detaljima i izrezima. Lila nijanse su dosta popularne, ali narandžasta je jako akutelna. Teško je izneti tešku haljinu sa puno perja 7, 8 sati. Nisam za to da se patike kombinuju. Ne mora da bude štikla, može bilo šta drugo, ali mnogi misle da su patike kul. Nisu. Ovo je matura - rekla je Suzana Perić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija