• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2023

15:40

OVOG LETA AJLAJNER JE U SVIM BOJAMA Isprobajte drugačiji način šminkanja

Shutterstock

Zanimljivosti

OVOG LETA AJLAJNER JE U SVIM BOJAMA Isprobajte drugačiji način šminkanja

Podeli vest

Trend u šminkanju ovog leta je korišćenje ajlajnera u najrazličitijim bojama.

Ajlajneri u boji se na velika vrata vraćaju svakog leta. Klasična crna boja ajlajnera zamenjuje se jarkim, plavim, zelenim ili žutim tonovima, a rezultat je efektan izgled i zavodljiv pogled. 

Nov trend možete isprobati kada želite da vaše oči budu u prvom planu. Ajlajneri u boji posebno osvežavaju lice. Privlače pažnju na lice i pridonose glamuroznom izgledu.

Foto: Shutterstock

Ajlajner

Trend nekonvencionalnih boja ostavlja mogućnost da se poigrate sa najrazličitijim varijantama. Možete iskombinovati crni i ajlajner u boji. Odnosno, umesto klasične linije, možete naglasiti oči iscrtavanjem linije preko crnog ajlajnera. Najzanimljiviji izgled ćete dobiti ako se opredelite za neko od grafičkih rešenja.

Šminkeri upozoravaju da ne preterujete. Ukoliko se opredelite za ajlajner u nekoj vibrantnoj boji, neka ostatak šminke radije bude u neutralnim tonovima da izgled ne bi bio prenaglašen. Uz ajlajner u boji, stavite samo maskaru, malo rumenila i sjaj za usne.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija