• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

11:09

SKINULA SE GOLA DA SE SUNČA Dok je spavala na suncu, niko nije ostao IMUN na ovaj PRIZOR (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

SKINULA SE GOLA DA SE SUNČA Dok je spavala na suncu, niko nije ostao IMUN na ovaj PRIZOR (FOTO)

Podeli vest

Britanska manekenka Demi Rouz (28) izazvala je pometnju na mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da se sunča naga na suncu.

Zanosna manekenka pokazala je izazovnu pozadinu dok je ležala na suncu potpuno gola, a njena seksi zadnjica je bila samo delimično pokrivena.

- Nedeljno raspoloženje- kratko je napisala u opisu fotografije koja je izazvala brojne komentare.

"Previše si seksi“, "Nedeljom sam uvek na pogrešnom mestu“, "Kakav pogled“, "Neverovatno si seksi“, "Slatki snovi“ – bili su samo neki od komentara pratilaca, a za manje od 24 sata objava je prikupila više od 400 hiljada lajkova.

Ova objava samo je jedna u nizu kojom manekenka oduševljava svoje fanove, a nisu joj ni seksi poze strane. Istovremeno, na radost mnogih, često je oskudno odevena.  Svoju trenutnu karijeru modela smatra blagoslovom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ? (@demirose)

 

 - Oduvek sam želela da se bavim manekenstvom i kada jesam, smatram to blagoslovom jer sam odrasla u okruženju gde su me maltretirali i nisam imala mnogo prijatelja -  priznala je nedavno gostujući na Radiju 1 Newsbeat.

Demi je takođe otvorila svoj profil OnliFans, gde je za svoj sadržaj naplaćivala 22,22 dolara mesečno ili 119,99 dolara za pola godine.

Međutim, ubrzo je donela odluku da otkaže pretplatu na određeno vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 11 meseci

Глупо јој је што је за сунчање ставила пешкир укосо преко гузе. Можете да замислите како ће то изгледати кад јој асиметрично један део поцрни а други остане бео.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!
Fudbal

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!

Više od dve decenije prošlo je od kako je prvi iz porodice Zidan kročio na "Santijago Bernabeu", od tada sve od 30. juna uvek je makar jedan bio deo "kraljevskog kluba", ali odlaskom Tea i Elijaza - dinastija se završava.

28.05.2024

23:41

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31