• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

16:00

Medved od 150 kilograma je ovoj porodici kućni ljubimac! Pogledajte šta sve rade zajedno (FOTO, VIDEO)

Printscreen You Tube

Zanimljivosti

Medved od 150 kilograma je ovoj porodici kućni ljubimac! Pogledajte šta sve rade zajedno (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Ruska porodica živi sa medvedom u kući u Moskvi. Pripitomili su ga, a njihova priča je neverovatna

Mrki medved je nacionalna životinja u Rusiji. Ima prosečnu težinu od 200 kilograma, neverovatnu snagu i izdržljivost.

Jedan takav medved ne živi u šumi, svom prirodnom staništu, već u gradu, kao ljubimac jedne ruske porodice.

 

 

Foto: Printscreen You Tube

Youtube Caters Clips

Stepan je pripitomljen mrki medved koji živi s Svetlanom i Jurijem Pantelejenkom u Moskvi. Bračni par ga je usvojio kada je imao samo tri meseca.

Bio je napušteno mladunče bez roditelja, pronađeno u šumi. Bio je povređen i iznemogao, sa minimalnim šansama da preživi. Bračni par Pantelejenko je odlučio da ga usvoji, preduzevši sve što je potrebno.

Danas, trideset godina kasnije, Stepan je izrastao u ljubaznog i umiljatog medveda koji pomaže u kući tako što zaliva biljke. Pored toga, obožava da gleda televiziju sa svojim ukućanima. 

 - On voli ljude i jako je društven i uprkos tome šta ljudi misle, on uopšte nije agresivan. Stepan nas nikada nije ujeo -  rekla je Svetlana.

Stepan svaki dan pojede 25 kg ribe, povrća i jaja. Omiljena poslastica mu je koncentrisano mleko sa šećerom. 

Međutim, kako kažu njegove gazde, zahvaljujući fizičkoj aktivnosti, to praktično nema uticaja na njegovu težinu.

Foto: Printscreen You Tube

Youtube Caters Clips

 

Ovaj neobični ljubimac porodice Pantelejenko spada u mali broj životinja koje su potpuno lišene agresivnog poriva. Pripitomljeni meda igra fudbal, grli se i mazi sa svojim ukućanima. Život sa njim je veoma zabavan, tvrdi ruska porodica. 

Meda Stepan je izgradio i veoma uspešnu filmsku karijeru, igrajući u ostvarenjima eminentnih reditelja. Igrao je u filmovima: "Car", "The Edge", "Voronins" i mnogim drugim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija