• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

18:00

Znate li na koliko se procenjuje bogatstvo Dženifer Aniston?

AP PHOTO

Zanimljivosti

Znate li na koliko se procenjuje bogatstvo Dženifer Aniston?

Podeli vest

Bogatstvo holivudske glumice Dženifer Aniston procenjuje se na 320 miliona dolara i stalno se uvećava.

Dženifer Aniston publika obožava još iz vremena kada je igrala Rejčel Grin u popularnoj seriji "Prijatelji".

Danas pedesetčetvorogodišnja Dženifer Aniston ima iza sebe velike filmske hitove, kao i hit serije. Pored toga, bavi se i proizvodima sa svojim imenom.

Veb sajt Celebrity Net Worth, koji se bavi saznanjem koliko bogatstva ima određena slavna ličnost objavio je da se bogatstvo Dženifer Aniston procenjuje na neverovatnih 320 miliona dolara, a godišnje se povećava za najmanje 30 miliona dolara.

Aniston uvećava svoje bogatstvo i visokim glumačkim honorarima, i sponzorskim ugovorima. 

 

 

Tako je Dženifer Aniston zaštitno lice  raznih brendova, kozmetičke linije, jedne avio kompanije... 

Zahvaljujući frizuri koju je proslavila u "Prijateljima", Dženifer Aniston kreirala je i svoj brend LolaVie iza kojeg se kriju najbolji proizvodi za negu kose.

To su proizvodi koji nisu testirani na životinjama, napravljeni su od prirodno dobijenih sastojaka i u njima nećete naći parabene, silikone, sulfate, ftalate ili gluten.

Spekuliše se da zahvaljujući LolaVie proizvodima, Aniston zarađuje 15-20 miliona dolara godišnje.

 

 

 

Iako je snimanje popularnog serijala 'Prijatelji' završeno 2004. godine, honorari od repriza i dalje stižu na račune svih glumaca, uključujući i Dženifer Aniston. Zahvaljujući toj seriji, Dženifer je, uz Lizu Kudrou i Kortni Koks, postala jedna od najplaćenijih televizijskih glumica. 

U poslednjoj sezoni "Prijatelja" Dženifer je zrađivala milion dolara po epizodi. 

Nakon završetka  "Prijatelja" otvorila su joj se mnoga vrata, a porasla je i njena vrednost kada su u pitanju filmske uloge. Na primer, za film "Marli i ja" dobila je 8 miliona dolara, a još 5 miliona za film "Porodica Miler", u kojem je glumila sa Emom Roberts i Džejsonom Sudeikisom.

 

 

Kada je reč o nekretninama, Dženifer ih ima nekoliko. Svojim domom smatra vilu u Bel Eru, koju je kupila 2011. za 20,97 miliona dolara. U toj vili održano je njeno intimno venčanje sa bivšim mužem Džastinom Teruom u avgustu 2015. godine.

U septembru 2022. dodala je na svoju listu kuću u mediteranskom stilu u Montecitu, koju je kupila za 14,8 miliona dolara od TV voditeljke Opre Vinfri.

Kuću koju je 2001. godine sa bivšim suprugom Bredom Pitom kupila za 13,1 milion dolara, a koju su kompletno renovirali i dodali teniski teren, bioskop i mermerni pod, prodali su godinu dana nakon razvoda i na njoj zaradili. Cena te kuće bila je neverovatnih 28 miliona dolara.

 

 

Dženifer je 2006. godine kupila vilu na Beverli Hilsu za 13,5 miliona dolara, a prodala je pet godina kasnije za 38 miliona dolara.

Jedino na čemu nije zaradila su dva luksuzna stana u Njujorku koje je kupila 2011. za 7,01 milion dolara. Ona ih je posle samo nekoliko meseci dala na prodaju i na tome izgubila pola miliona dolara, pošto je dobila samo 6,5 miliona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija