• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G:

15.09.2023

08:00

Uselili su se u kuću i doživeli šok! Iz zida su počele da ispadaju jedna za drugom - bilo ih je više od stotinu (VIDEO)

Facebook/LADbible

Zanimljivosti

Uselili su se u kuću i doživeli šok! Iz zida su počele da ispadaju jedna za drugom - bilo ih je više od stotinu (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što su se uselili u kuću i morali da promene gipsane ploče, bračni par je otkrio da se iza zida nalazi više od sto praznih flaša ruma.

 

 

Tokom procesa selidbe u njihovu novu kuću, par je naišao na neverovatno otkriće. Oni su menjali stare i mokre gipsane ploče, kada je gomila praznih flaša ruma, počela da ispada iz zida.

Keti (51) i Roj Okamp (52) su samo dva dana nakon useljenja u kuću u Nju Džersiju, morali da se nose sa poplavljenim podrumom, nakon jakih oluja u tom području.

- Moj muž je morao da ukloni mokre gipsane ploče i sve ove flaše su se slile iz jednog od zidova. Osoba koja je to uradila, videla je snimak nakon što je postao viralan i kontaktirala nas i rekla da ih ima na stotine, ali i da je sada tri godine trezan - rekla je Keti.

Objavili su svoje otkriće na društvenim mrežama, a ljudi su takođe bili zatečeni.

Nema ništa smešno u ovome, ta jadna osoba je imala lošu zavisnost i žao mi je što je novo poglavlje u vašem životu moralo da počne na ovaj način sa vašim novim domom - bio je jedan od komentara.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija