• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2023

16:34

Pukala tikva! Raskinuli prelepa rumunska manekenka i bugarski teniser

Beta

Zanimljivosti

Pukala tikva! Raskinuli prelepa rumunska manekenka i bugarski teniser

Podeli vest

Za neke je kobna sedma godina braka ili veze, a za bugarskog tenisera Grigora Dimitrova (31) i njegovu devojku, glumicu i manekenku Rumunku Madalinu Geneu (35) bio je koban sedmi mesec veze.

Slavni par Madalina Genea i Grigor Dimitrov koji je neumorno punio naslovne strane, prekinuo je vezu. Jedna od najseksipilnijih žena sveta ostavila je "serijskog zavodnika" na brutalan način: "Bio si mi samo zabava...", pišu svetski mediji.

Da stvari ne štimaju kako treba bilo je jasno kad su rumunska lepotica, koja neodoljivo liči na Sofiju Loren, doduše, nakon brojnih zahvata na licu i telu, i bugarski teniser izbrisali sve zajedničke fotografije sa Instagrama. A imali su i štošta da poruče jedno drugom, pri tom, ipak ne prozivajući nikoga poimenice.

 

 

- Lojalnost se ne može kupiti novcem - napisao je Dimitrov, što je Genea dočekala sledećim rečima:

- Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak.

A koji je tačno uzrok kraha burne ljubavi, njih dvoje nisu direktno objavili, ali su zato njihovi rumunski i bugarski obožavaoci imali različite teorije.

 

 

Tako Bugari tvrde da je Genea tražila od svog dečka 500.000 evra za pokretanje svog modnog biznisa, što je on odbio, pa je to bila kap koja je prelila čašu.

Rumuni, opet, tvrde da je lepotica uhvatila Dimitrova sa drugom.

Sofija Loren i Romeo iz Bugarske

Madalina, koja je rođena i odrasla u rumunskoj Slatini. Lepotica koja već godinama živi u Italiji, 2007. godine se pojavila u spotu za pesmu "Il tempo tra di noi" Erosa Ramacotija. Na velikom platnu debitovala je 2011. glumeći u italijanskom filmu "I soliti idioti". Gledaocima bi mogla biti najpoznatija po ulozi Sofije Loren u filmu "Kuća Guči".

Bila je u vezi sa holivudskim zvezdama Leonardom Dikaprijom i Džerardom Batlerom.

Dimitrov, opet, slovi za velikog zavodnika, pa je tako zaradio i nadimak "Romeo iz Bugarske". U svom "portfoliju" ima, između ostalih, i veze sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom i pevačicom Nikol Šercinger.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija