• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.11.2023

13:30

Gaće pucaju! Čovek sa najvećim ponosom pokazao čime raspolaže - slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Gaće pucaju! Čovek sa najvećim ponosom pokazao čime raspolaže - slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

Podeli vest

Čovek sa najvećim penisom na svetu može se pohvaliti erekcijom od neverovatnih 35 cm.

Džona Falkon (53) je vlasnik najvećeg penisa na svetu jednom prilikom objavio je fotografiju iz mlađih dana na kojoj je potpuno nag, a koja je pobrala mnoštvo komentara. 

U komentarima je dodao da je fotografija nastala kada je imao 29 godina, a da je penis na njoj "mekan i samo 20 cm". Džona je prvi put dospeo na naslovne strane pre više od 20 godina kada se pojavio u dokumentarcu "Private Dicks: Men Exposed", prenosi "Daily Star".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Falcon (@jonahfalcon1970)

Kaže da je njegova muškost toliko velika da je mogao da izvodi oralni seks na sebi kada je bio tinejdžer, a sada ima nove planove da to prenese na velika platna. Obožavaoci su brzo pohrlili u odeljak za komentare i obasuli ga pohvalama.

Foto: profimedia

 

- "Pa, da budem iskren, lepo stariš i imaš lepe oči", "Ti si kao dobro vino, s godinama samo bolji", "I dalje jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu sa najlepšim očima" , "Mislim da je vreme za ažuriranu fotografiju. Ista poza, ista odeća".

Džona je otkrio da radi na scenariju koji će pokazati njegov penis u punom sjaju. Ranije je glumio u hit serijama kao što su "Soprano", "Zakon i red" i "Melrose Place". Ali uprkos uspehu, Džona kaže da je posao na televiziji često teško naći upravo zbog njegove popularnosti.

- To što sam poznat po svojoj veličini me nekako čini nepoželjnim za film i TV - izjavio je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija